Sunday, July 5, 2009

I got nothing left, what about right? =p

Hello people~ i guess ramai yang tidur dah or busy buat hwsszzzz =D Adonoe where why when how what is was were are my hws XD i lost track dari awal cuti dah wah haha. Biar tia kana marahi 0=) do i even have a hw kan? ada :O GP powerpoint hahaha -_-' physics past years, chem correction, salamuth past years, mr.soh past years. Mmm~ GP, ramai nada buat tu eyh so nada papa lah :D. Physics, si abid confirm nada siap ni or drang syarif so ada jua dgn kan ;D. Chem, i think buat sudah before cuti. Salamuth, katanya last day ngantar was before end of 2nd term and i didn't pass up pasal ada function ah time last day, alasan XD. Soh, uhhh~ hee :D. Ok problem solved haha



So i played the sims saja today from 4.30 till 11.30 haha, bangas =D baru jua mendesign-design saja :). So, TOMORROW IS THE DAY right? ;). Probably datang aher saja, after break wawawa or during :D



Started by fixing the tanahsss ;D



top view, bird eye view kah? lupa haha. Bnyak tangga ah, saja pasal my intention kan buat mcm harry potter yg bnyak tangga ah :D but nada dapat intersect sini ani -_-' dapat plang, overlap yg inda ani, spoil~



Oooo~ i made it using tiles haha, kan buatkan tempat parking plang actually ;D tu bah numbers ah :p



Malam hari membuat ah haha~ See paksa change the stairs lagi, eatah batah pasal the tanah kinda cacatss :) As you can see, well maybe not pasal kinda dark haha, sorray balum tebali lampu yaw =D. I divided my palace into 5 parts.



Tinnginyeee =D Owh itu ada water i buat surrounding my palace haha and again, ada yang bawah tanah yaw~



ahhh~ much more clearer. Yg paling top i'm planning to make there macam entertainment house lah and all, yg unique-unique. Yg ada pink ada rumah tidur, not the house yang tidur :p tempat tidur :D Yg with the white one atu house of foods~ nyummeyh. The one yang ujung banar atu yang undeground brabis, that's house of toilets XD I'm trying to make an indoor swimming pool, adonoe dapat kah inda, hopefully yes and lastly, the one yg arah centre is the house of people, mcm living room lah but whole house :D



haha~ apani, sudah abis cuti barutah kan main XD Baru siap mendesign saja and balum lagi shopping and all haha, most probably nada menjadi tu plan atas ah. Idea always comes and goes eatah :D but i'll try to stick with it lah. Kalau banar-banar wah, gilerrrss,mengalih wah tu tangga saja haha =D



❤S, RR

No comments: