Monday, September 21, 2009

I'm missing your love

So today i woke up pasal mom called me which was around 12, kalau inda nada bangun tu haha ;D She suruh-ed me bawa presea ke ummm? tyremart? ntah pokoknya arah lambak lah tempat atas bukit near shell. Tyre baru lah ;D i mean tyreSSSS haha and wow spare tyre haus ani wah~ ganas jua ah. Before ada jua bunga but ani nada tia wawawa, jarang besiram kali eatah :D


Unfortunately nada alignment ah -_-' pasal the worker sana yang from laos balum balik, so drang suruh arah other branch drang yang dapan ms but ntah i think sana nada tia jua, I don't know apa cerita sebenar cause masatu i was at shell and mom msgd that ea suruh arah workshop china bawah bukit saja. Skalinya sana ani machinenya rusak, ADA-ADA SAJAAAA~ So baliktah saja, well atleast the steering macam lebih baik lah than before ;D More straighter :)


Balik i washed the car for the 1st time ever haha, i don't know cmana. I followed every instruction on the bottle but macam nada menjadi jua pasal i expected there would be foam kah apakah but ani nada. So i ended up using the malas way haha. Tarus saja simbah the car with the whole-supposed-to-be-ada-foam-bucket-filled-with-water :D Then vacuum everything and all.


Just after that ada tia mom called. Well ea suruh me and abg to go to muara to ambil tucson since she decided to go home with dad saja dari sana. So yeah, after abg turun there, straight away zoom balik haha. When abg balik, oww ilang rambutnya~ laju banar jua ea drive sampai tinggal rambut haha :p Ok~ not funny haha apakan XD Ea bgunting, kana suruh. Supposedly aku jua, but he said nada sampat uyung. Biasa~ test drive haha


Thennnn i slept till sungkai. Tidur tidur tidur~ -_-' So it was hujan tadi and i parked the car dalam garage but skalinya basah jua masih -_-' sialan~ maybe hujan yg tempias atu kali, pedah nyuci. Next time i'll wash it masa hujan saja :D


Masa sungkai there was this white mangkuk covered with aluminium foil on top of it. It was filled with tapak kuda and kek batik, yg chocolates ah. So i ate it all leaving one tapak kuda saja, panya it was abg boy punya wawawa, ea bebata haha XD My dad yg opened the foil ah then ea ampai the mangkuk arah centre table macam kana hidang saja. So apa lagi, not my fault haha. Makanan bah tu wawawa


Banyak minuman arah fridge, i wonder untuk apa tu ;p


" Eyh~ siapa ngambil bayar dulu seringgit. Besuk raya barutah free, " - Mom


Tadi i took one, but around 2AM. Kira raya jua dah tu kan kan kan? kali haha

No comments: