Monday, September 14, 2009

Rarararazooorrr

Uhhhh~ so i tak slept yesterday after sahur atu, lain pulang jadinya haha until adi mu came into the room. Oww~ ke kubur panya, nada pun kana gtau. Apa inda~ baru tah balik rumah haha, sudah tia baru balik, tidur lagi ganya tu wawawa


That was around 7.30 kali, then barutah tidur wawawa, 1 hour later kana banguni lagi cause kan jalan. Was it 1 1/2 hr kah? ntah :D Nada lagi mandi tu haha, nada jua orang tau wah :p mandi inda mandi sama saja usulnya -_-' Pasal i did a survey masa arah chubzz, i asked around lah siapa sudah mandi and siapa balum between me and zaim, ramai jua kan yg teka balum -_-' Si zaim kali ah yang balum :p


i read it once that kalau rockstar ani usulnya macam baru bangun tidur, so i guess i'm one of them :p wohooo~ haha apakan, positive thinking =D So yeah, i was sleeping masa otw, skajap ah~ Macam 5 minutes dtg tia, pasal tidur apakan~ I thought it was my mom's side wah panya my dad's, biasanya my dad's side masa raya and after that makan, inda tia lagi kali huhu~


went to uhhh~ ntah apakah namanya tu, yg ampir masjid ah~ bowling, ampir kubah tapi ani yang melintas bridge tarus bukit, then arah near kg.ayer then bandar arah tamu~ So ramai yaw people, macam paksa be-que tadi menunggu giliran. Eyah~ kejarangan jua tu haha XD Orang luar negeri yang ada on that day pun macam " wah bagus brunei ani eyh, rajin ke kubur sampai bebaris ani wah, " haha what they don't know is that ani-ani setahun sekali jua saja haha. Didn't went to around jerudong ah, ntah mengapa~ maybe nanti


Dad : Mengaleh?

Me : Sadang

Dad : Baru melawat orang mati tu, orang yang bisu. Apa lagi orang yang idup, yang becakap~ mengaleh melayan eyh


haha apakan ah? :p


Dad : Membali minuman?


HAHAHA! atu ya~ atu banaa =p just what i need, how could i reject such offer? ;D


By saying NO xp


Masa arah tamu at pasar while menunggu my dad atu, ada tia orang bejual minuman~ Giiilaaa~ bepaluh-paluh wah minuman ah dalam bottle, pepsi twist, milo, sprite~ aaahhh gilaaa, macam kan buka puasa bah rasanya, kuat cobaan atu XD Milo atu lah sajuk lagi, lama sudah nada minum milo ah eatah


Balik barutah mandi then dota~ Sampai sungkai tidur wawawa, astee larak eyh. Dota plang dulu. So that's all :D


HAPPY BIRTHDAY TO ALAI NUNU ;D long life cheap foods ;)

Umm that's all, 5.15 dah~ Jon, rf karang ;D mudahan tah kau mmbaca. Pukul 10 ah sama mr fatlee and shrek. Yang nada kan dbuat atu di alu-alukan datang, dota ler ;D haha. Rf serusop kali, si shrek ani membagitau nada comnplete bah. 1H 5W bah, or 4? :D or 3? or 2 ;D Pokoknya mesti ada when and where lah, no akar please ;)

No comments: