Monday, September 14, 2009

Roses are red

8AM,

The alarm berbunyi, snoozed it then back to tidur


8.20AM

The alarm berbunyi lagi, snoozed it again


9.25AM

Sama jua haha, but kali ani i decided to add another 5 minutes barutah bangun ;D



10.30AM

Buduh!! i was late for RF~ palui ni -_-' buuuuuuutt~ nada jua kana msg ah?! hmm~ so i msged them FatLee and Shrek. Oww~ Drang class panya masih, fuhh nasib. Apakan~ class tapi nyuruh main pukul 10, cmana kan tu??? So drang minta ambil at school pukul 11, i was on time, 15 minutes lambat lah hehe. Wow~ ramai wah orang skulah ah, cuti jua ni apakan~ Ada tia yang main bula atu, gila kali. Nafas babi haha :p


Half an hour later

I was still sitting in the car, panas lagi~ PUUKIIIIMAAAA!!!!! atu baru ya kebasaran, macam driver banar aku ah -_-' Kalau my parents inda jua apa, i mean yang kan ditunggu ani -_-' Sorry ah aku kata-kata ah, 1st time plang ni wawawa, well slama ani dalam hati saja. Lapas tia jua haha. Pasal panas banar wah and i was sweating like a pig, nah ketulahan~ Ngucap org nafas babi, sama tia jua jenisnya hahaha XD Puasa lagi, eyah alasan =p


Then shrek messaged, ea cakap drang nada lagi batah. So i went to the back, saja ngambil angin. He called, i answered


Shrek : mana kau rul?

Me : Blakang, kamu mana kan?

S : Ni arah canteen, bah kajap kami otw ni


Just as soon as ea tutup. i went kedapan hahaha XD Kejahatan eyh~ Well nyaman kan hati =D Then ea called lagi


S : Mana kau kan?

M : Apakan~ aku d dapan wah, kau jua suruh di dapan tadi

S : Sial eyh!


Then i went ke blakang lagi wawawawa :D ada tia jua rasa kesian atu kan so i went back kedapan lah, dorang kata-kata, so was i earlier so adil lah ;D hehe


RF, nada batah. We played for an hour saja pasal dua-dua gagas, apakan dorang ani -_-' but inda apalah, siuk jua main atu ;D To

nO0Bs

baca blog PPB ;D, si zaim plg punya idea tu nama ah haha

No comments: