Sunday, October 18, 2009

i don't know

Connection skajap ada skajap nada cause the router and all kana tapuk cause of exam, eatah since next exam about 10day kah? or 11? eatah alat-alat the connection, today ada esuk nada then ada then nada and so on :D


Well actually malas plang jua kan update cause macam nada masa saja haha, ada plg but busy doing something else. 1 thing plang saja tu, DotA~ hahaha gilerrss addicted brabis wah, macam salah masa bah time addicted ani, masa exam haha -_-' I just finished downloading yg 1.24, wohooo nada blue screen hehe ;)


So pure maths was, confirm hancur haha. Revise pun masa pagi saja haha atu pun using 1 paper saja, june09. Bari nyasal, nada jua bnyak haha. I realised macam kan sama yg nov08 plg, kali :D Just as soon as exam finished, we went to rf ;) Then otw ngantar aiman balik, ada tia tukar plan atu. We chilled at aiman's makan indomee and chips haha. Kelaparan bah sorg2. Then ambil amin, went to gdg. Around 11 kali barutah got home


aaandd tadi (yesterday; saturday) went to school pasal ada practical physics. Before that ambil joules. Then stayed at cybersino, paham-pahamlah haha. Puas eyh main wawawa and there was this one incident. Si abid kept on whining kan minjam my lap's charger pasal ea lupa bawa and ea punya low sudah. I told him inda pasal i needed it jua. Time atu sibuk-sibuk main then ea mengajut cabut my charger atu, tarus tetutup bah the laptop


" Biiiiiidddddddddd!!!!!!!!!!!!! " i shouted really loud lah haha. Actually i forgot apa yg aku shout atu, well drang said atu plg :D Basar brabis wah macam dalam drama saja, kalah tu drama ah. Apakan~ haha. Then everyone turned around and bangang haha. Si abid looked ketungkalan~ haha paluiii!!! sorry bid, nada ku sengaja teraisi kau :p Reflex action wawwa. He thought my laptop atu bebattery eatah dcabutnya.


Hehehe kinda cali jua ah kalau ingatkan expression si abid atu, macam ntah~ inda pernah meliat ea ketungkalan haha. Sent them PINZ balik then i went to rimba cause mom suruh ksana. Mmbuang sampah -_-' and what's more irritating was that the black plastic sampah kuyak eatah bejurit bah arah boot kerita ah =.= Mom cleaned it up for me, wehwehweh nasib :D


Monday tuesday PE boys will vs against monday PE boys on volleyball. Mudahan tah dapat.





Ummm~ bye?

No comments: