Saturday, October 24, 2009

weird

Ok dad came in just after i posted my previous post


Dad : Nada skulah kah?

Me : Skulah~

Dad : Balum tidur kah?


Oww shit~ O_o haha XD


Me : Sudah tadi, ani baru bangun


haha~ dasar pembual =D Well terpaksa pasal krg lain jadinya haha, padahal tah baru balik after main wawawa. Ummm~ so okay, it was 6AM sudah masatu and i decided to go to school awal but before that rehat skajap, i guess time let me fell asleep haha. By the time sadar it was 10AM sudah -_-'. Went to school around 11. Gym macam the new place tempat berkumpul masani. Macam asal saja apa-apa, ke gym tu haha apaakan~ main volley ball jua saja, i was blind lah main ah pasal nada pakai contacts nor specs so antam saja lah labu :D


After that biasa lah, dota haha. Si jon nada lagi -_-' boo cawie~ ancing lakat haha :p krgtah ku reply arah PPB's blog. Soooo yeah, after school went to katok with joules and ayyub then lambak then sg. hanching then sgt


Went to hospital tadi to visit nini laki. Ryan was so gauk, awal-awal malu but then after that jinak tia. Haha apakan~ mcam that word shouldn't be use to describe someone, lain :D ok teranah then :p apakan apakan apakan apakan haha


Went there dua buah, me 1 and abg 1. Balik semua ikut me pasal abg went to KB memancing, daymmmnnn~ inda siuk kah tu? malam-malam lagi, sajuk bah tu buuutttttt jubur? haha but hujan? mmm~ makin tia sajuk XD apakan~ So yeah before that masa turun ke kerita macam ada this weird feeling lah. Macam cali lah haha. Pasal macam few months ago d hospital, selalunya ikut abg. Ani macam, ntah~ haha i never imagined that i would be in this situation macam ntah, payah kan explain lah haha. Macam cali haha, pasal sorg-sorg dah drive hehe

No comments: