Monday, November 16, 2009

Wah i didn't know brunei pun ada contribute :D




not once but twice and makin ragatzzz pasal hujan atu kali :D




Umm ok~ today's physics was hard but not so hard, i mean dapat dbuat lah but sadly i can't. Oh well~ then went to cyber but bluescreen saja my laptop so macam nada point lah sana atu -_-'


watched Out's zi match at ptgss then i went home to clear the boot pasal i had to go the hospital cause nini laki kluar today ;) eatah ea dalam boot. Haha astagfirullah, kejam eyh XD nada lah, wheelchairnya saja :D but nada plg dalam boot tadi atu pasal it was full with stuffs jua so at the back seat saja. Nini ikut my amit, me and mom saja.


I drove at 5okm/h saja, eatah mom was pissing off about adimu pasal ea kebesaran diraja ah.


mom : kalau bulih tah babu bom tu gadong ah, kau pandai buat bom?


me : aaah?? inda, balum lagi :D. kawan ku pandai plang pakai bula pimpong. Melatup tarus angus. Kami sudah cuba diskulah


mom : ada tah bomba datang?


me : Inda eyh~ baru mencuba arah jalan, testing masih


mom : pakai apa kan ah banarnya buat bom ani? nuclear? apa yg banarnya kan ah?


me : ntah :D


mom : apa yg kan kamu latupkan kan?


me : brunei~ :D


then mom ketawa pasal aku macam sirius black becakap ah hahaha


mom : kalau bulih tu nah bom kan netcom, netzone, smua tempat yg main computer atu lah


what a weird convo haha, ubah topic tia after that about cars, well i asked mom to baikkan the kijang so i can use it, sayang jua nada bepakai hehe :D Nada jua sardine kan ;) Pimp it pimp it pimp it, tunggu tah kaya. Ani planta ganya haha. Ok bye~

No comments: