Saturday, November 7, 2009

Will the stones be hitting again?

Ummmmm~ ok shiiitt. Yes, shit -_-' About few days ago lah, and again marvel shits just outside my bedroom's door arah the same spot lagi tu!!!! The maids were staying dhospital lagi tu for night, seksa-seksa



Ummm ok~ haha apakan majal. I am currently updating this blog pasal nda lagi kan d buat here. I'm at hanafi's. This is the 2nd day and tuan rumahnya sibuk betelipun, sama siapa tu ;p haha. Birthday boy sebalah, joules and ayyub are currently participating in the snoring competition xp



Baie bah drang dua ah, me and jon went to send aiman balik tadi around 10.30 and by the time kami balik it was 40minutes later and we found out they were asleep sudah. Sooooober jadinya haha. Luckily the neigbour's connection nada bepassword hauhauhau. Sharing is caring ler :D



Oww something happened tadi after the jumat prayer. Birthday boy, jon, merajuk huahuahua. Sampai jalan kaki bah ea from tungku's mosque till i-mart under the hot weather. Extremely hot lah, giiilaaa kali dasyat yaw. Arah i-mart we met jon there, ea bali kan red bull for us. Wahhhhh!!! nikmat yaw~ Soooodap haha



Kira macam ea mengampu lah tu membali kan red bull ah supaya ea dapat ikut balik, well ea ego plg ni nada mau-mau ngakun ;p Oww and also si faruq, sungguh malang nasib mu wahai teman hahaha :p



Uhhhhh???? apa ah? ntah haha. It's 2.12AM sudah ler. Mcm 2 x 1 = 2 bah tu eatah 2.12 huehuehue. Krg skulah ntah apa terjadi, berkemungkinan besar akhir but it won't be a problem, kali :D apakan~ ntah. Baca saja bah :p



Joules, sorry aku kacau-kacau PM mu hehe ;D boring bye



HAPPY BELATED BIRTHDAY TO AYEN AND JON, LONG LIFE CHEAP FOODS ;)

No comments: