Tuesday, December 1, 2009

Cheeyh~

Just got home and my shoulders and pahas are sengalssss :s


Umm~ ok yesterday went to airport with nunu aiman and hadi pasal si nafi gurka's sista belayarrr. Kami jadi babysitter plang saja tu hahaha XD After that we went ambil joules but he wasn't home yet. Deemi masaaaa~ kami terpaksa jalan since we were kinda terlambat dah :D Went to pick zaim, wah giilaaa punya binatang!! nada tenaik bah bukit si zaim ah, so paksa kami menunggu dbawah saja :D


Zaim was the worst guider ever :p Rumah cousinnya sendiri pun ea nada ingat ;p baik sadang haha. Lost sekajap but finally kami jumpa jua. Ada tia jua yg talur menalur, searching for the house through bau bbq hahahaha XD Walaupun bbq :p Altogether there were 7 of us kah? me nunu zaim nafi and cousinnya azim aiman and hadi. Awu 7~ apakan haha.


Luckily banyak barang gym ampai-ampai near the house eatah kami nada sasat atu, barang si aiman tu smua ah hahaha :p The foods was so so nyaman, sampai namanya pun dah lupa haha. Mama si zaim made it ;) After bloated sudah, i did some high class card tricks which ramai orang nada sanggup melayan ;p except for cousin si zaim yg damit ah haha. Ada dance battle. After that balik


Ada idea baru masa balik, a sleepover at mine's. Spontan kan :D So sent nafi home, ambil nunu's brg and aiman's then balik. Some of us stayed up till 6 pagi kah? DotA DotA DotA~ mana lain kan. Tak tahan lagi, eeeeingin tidur ;D So i fell asleep and bangun around 12 pasal si hadi mengusut kan balik ;p


Sent him balik, went to nunu, sent aiman, ambil tawa, sent zaim. Went to ptekatok for the syc's doa selamat. Kami datang ramai dah org ah, and macam ada yg balik. Bangang lagi tu dmana kan masuk. We were so so kebesaran, sampai datang pengantin laki wah menjemput ;p haha ok si joules, ea pakai baju mcam pengantin lelaki ah for the syc ah. Sudah tia akhir, dtg tau makan saja, inda lagi tau malu tu wawawa

gambar curi plang ni wawa


Sent tawa balik, sent nunu, ambil mom at kiulap then balik. BYE~ haha malas ;D

No comments: