Friday, December 25, 2009

Let there be

Ada wallet nada duit

Ada mobile nada credit

Ada kerita nada minyak

Ada usin main hutang


So conclusionnya ; i am Bangkurup dong!! -_-'


Ummm after rehat atu kan, eyah menyambung cerita haha =D I fell asleep plg till around 5 kali :D Zaim kesian menunggu lonely, after about an hour ea lonely kali baru kami ksana. We went makan at pasar malam. Biasalah, fulus nada mencukupi and saja kan bejimat ;D Abis plang duit tu after that. Hadi nada jadi balik cause i refused to hantar him so he ended up for another night at mine


Went to zaim's to ambil his stuffs, owh the beautiful box *_* hahaha!! Went to ayyub's. Ea kan packing cause he's going to kk the next day but before atu ea mau jua at my place main dota and plannya awal pagi antar ea balik. Sanggup kan ea ah :p So there we were, in the living room. Nada jua main, instead mengacau org skyping and webcaming hahaha!


Fell asleep while watching richie rich, eatah ada org mengusut ni. Orangsss actually cause ada 3 haha. Kelaparan :p Ben Zaim and Hadi! Luckily the maid cooked the rice sudah earlier so buka yg from the tins saja, sambal pusu and ayam kari rex. Jaditah ;) and ben was the subuh chef, masak talur plang saja, jaditah jua!!


After that tidur balik!! ;D Around 9 kali? ayyub woke me up to hantar him and hadi balik, gilerrr! mangantuk wah! Laju-laju balik cause nada sanggup wah and it was ugly hot!! as hell -_-' Cloudless wah :( tidur!! I heard suara si ayen masa tidur ah, tarus bangun. Ooo~ ea dtg, with bonethugzz. Nini minta ambilkan his medicines arah sg.hanching clinic, since i was that malas and bangas balum mandi hahaha! malas kan drive so sama ayen saja with sufri. Woke zaim up, i lied to him yg kami kan lanja makan, tarus ea bangun ikut haha! While the others tinggal saja drumah.


Macam nearly half an hour kali waiting, gila!! patutlah~ banyak wah the ubatss. Then si ayen berbaik hati so ea lanja kami at mamih, nyumnyum ;D and we met this albino little girl ( puas yen? :P ) gila atu kiut brabis, si zaim sampai d gambarnya wah, but nada plang dapan-dapan




hohoho! macam antu :p a cute one


tapi gila wah tu!! i mean pagi wah tu parentsnya bawa kluar ah


Ayen sent us home then barutah kami jalan to stadium arah swimming pool ah, atu pun an hour late hehe, paham-pahamlah kalau beramai ;D Kami dtg, si mizan balik and katanya ada lagi ddalam. Sooo ok~ skalinya dano and najwan jua saja haha. For an hour+ kali saja kami swimming, hooo ramai wah org. Si bonethugz yg kesian pasal ea duduk-duduk saja, barangnya tetinggal at ayen's car


Yang ada were ; zaim ben syafiq jwan and dano....and aiman :p Balik rehat kajap before abg came minta dangani bawa the tempat bbq-ing atu to rimba. Mom was marah-marah awal-awal masa i met her drimba ah, ea btanya kmana saja, but i decided to keep my mouth shut saja. Not long after that ok tia haha, ok caranya diam saja if apa-apa XD instead kana bagi money, wohoo! jaditah ;D


So cancel minyak and wallet. Tinggal credit and hutang saja haha! but still bankrupt jua -_-'


Went back to sgt, adi mu ikut ah -_-' buuut before that went to kiulap dulu to ambil the cake tempat mom selalu order. This cake yg dari empirelah, selalu wah my mom order dari sana. Idk why maybe pasal nyaman atu kali, kali lah. Nyaman plg banar. Ok apakan~ Balik, 1 game. Then stressed tia balik cause i didn't know that them nadiah nurul and wardeeena were supposed to ikut be to rimba, them yg arah my house lagi?? nada jua muat tu!! kijang kali? UH-UH~ no way :p So baik jua my parents decided drang saja bawa them, fuuhhhh~


Went to rimba, ramai dah my abg's friendss. Ada muka gadong haha! i mean nada tau who they were but slalu nampak around gdg. The cake was so so nyaman. Crunchy at the bottom





Balik sent ben dulu then baru realized that bag adimu tinggal dkrita, so paksa balik lagi kerimba. Sent zaim through muara to jp highway and ada roadblock, fuhh baik jua everything was ok pasal the car infront of us kana tahan cause of roadtax/g nya parai :D


Zaim balik, kana lagi another roadblock around beribi. This time kana suruh stop to the side


Mean policeman : Can you take off that unnecessary stickers, pull off to the side take it off and you can go~


Skali masa kami beranti nada jua ea mengaga, me and aiman kluar sudah so jalan sja tarus nada jua ea meliat haha! tapi apakan~ tarang-tarang insurance and anu towing apa~ beguna jua tu :p Lintas gdg, wow!! so ramai cina arah toyota ah!! meriah usulnuya drang krismas sana ah, Aiman got home, balik

No comments: