Monday, March 1, 2010

Eye-eye




helloooo! This is your captain speaking~ haha COD ;p I just realise that my nose nampak macam buah pear if pakai spec ani haha, cool~ bari taisliur jua tu if orang lain. Nyummy si zeerul atu huahuahuahua! Ok adang!


Umm ok~ it's been a long time nada update, sorry para stalker saya haha ;) My life lately nada belurus, ever since presea rusak~ Fuhh payah jua ah haha!


Lotsa new stuffs, almost macam everynight yg esuknya nada skulah went to cock, not that cock ;p It's a cyber anyway sebelah ahan thye gadong's. Balik around subuh saja 3, 4, 5, 6. Lately pakai last resort saja which was kijang haha atu pun seksa eyh -_-' Kadang-kadang tucson if abg nada jalan. My parents macam sengaja batah-batah kan ngusai presea, the batah the less i jalan. Dayyymmnn ssoobaaa, org party kali dah ah~ party bouyyy!!! Eyah prasan, jangan harap haha


So yeah i just move back to my room which i left for about 3 - 4 months, siuk plang living room atu but paksa pindah jua~ Saja kan insaf from everything, nada plang menjadi tu kali ahha. Ani saja, baru question 1 siap then buat lain tia haha


Mom : bhapa kau kan?

Me : panyap barang, kan pindah ku ke tempat lama

Mom : mengapa? Nada tebayar sewa?

Me : Awu~ berdikari ah eatah


HAHA! okay i did not said that


Me : Saja~



Sir Ravoof is back and ea start dah mengajar tadi. I'm in the STAR list, well for every subject plang tu~ Gila-gila, really need to insaf, but payah ah. Howell antam lah labuuu~ I escaped physics class tadi cause my hw nada siap and i was that takut to disappoint madam koo so baik balik haha! Yes 11.30 balik dah :D Salah guna kan -_-' Atleast nyaman tidur ku huehuehue


Yesterday nini laki minta bawa jalan-jalan pakai kijang cause ea rindu berabis kan jalan with that car so kami jalan lah buang sampah. Otw balik~ out of gas kan the car, inda deep dmana tu? brunei ;p So i called abg and he was at rimba. It took nearly 1 hour for him to dtg, atu batah -_-'


Ok ituuu ajaaaa~ heee byeeeee! Till next time ;p

No comments: