Tuesday, June 1, 2010

another death encounter




So after chem kami liat wayang POP~ Both zaim and ayen lari with one passenger saja, ooo cilaka kamu ah haha! =p



ok aku malas banarnya kan update haha! so yeah after the movie abis around 8 kali, kami liat finalist WGT2 then balik~ So antar aiman 1st the masa ampir jubilee hotel and flat si amin, between sana lah~ ada tia this motorcycle memotong dari left~ left side mirror pacah so nada jua nampak tu ea memotong, during selingkuh lagi tu haha! selekoh bah~ =p gila!! tau dah jalan sampit -_-' so macam the motorcycle tersangkut lah at the front left of the car~ so i hey~ slow down~ HAHA! to avoid any injury



Stopped by the side of the road, lintang pukang plg the car haha! So as ayyub said, aku kluar the car laju macam org berani saja kan kelaie haha! So i apologized to the guy, eventhough bukan salah ku yg banarnya~ saja cause takur something bad would happened macam last time -_-' and pakai the side mirror reason, kuat kali ah the reason haha! Then lapas, fuuhhh~ i was shaking, i mean like really shaking~ even masa kan salam ea haha!



awu ah and ada this 1 car, damit~ i think kawannya kali or familynya macam kira escort ea lah since ea pakai motor, branti by the side of the road macam panic lah or marah and masa ea branti i think the driver hit the side walk ah eatah trabang ni rim covernya ah haha! cali lah if di pikir kan haha! and ada a woman kluar, ea putik the rim cover and came to me, kata si nafi as if ea kan ampas aku pakai the rim atu but nada jadi haha!



i realise that my driving skills makin sloppy sudah so sorry to all my passengers~ i can't guaranty safety anymore haha! =p ready be beaten up? then ikut tah~ if inda, idk~ blank ku haha! ok panjang jadinya, bye!

1 comment:

韋于倫成 said...

喘口氣,看個文章,謝謝您的格子囉~~ ........................................