Wednesday, June 9, 2010

I made it


There's something about this song~ ntah macam aku rasa success in life wah if dangar this song, eventhough yg banarnya nada HAHA! cool-cool


So physics paper 2 was payah hantap ='( macam if blajar pun nada guna usulnya, ada plg kali~ kali lah :D So tomorrow last day exam, chem paper 1~ main colour saja ni huahuahua! nada deyh~ talur kali, i'll try my best lah if dapat revise haha! Inda mau insaf kan tsktsk~ and after exam i think saiz ni lagu ah haha!


Ok itu aja~ senggal punggung i~ awu ah ada lagi, last night mom and dad balik, seharian nada meliat them and skalinya balik bawa LCD, idk if it's called lcd or not pokoknya flat lah the screen~ tinggi jua tu ah kalau flat, apartment kali ah?? or or bunglow lah bisai haha! Ok stop right there :D and the sound system and all balum lagi berpasang~ Liat wayang sini saja ni ;D as recommended by that someone yg superlame haha! terasa? baguth-baguth ;p


I realised this morning saya semakin gemukss =8) awu benar tak bohong pasal huehuehue payah wah kan pakai seluar sekolah~ gilers!! need to jog jog jog but musim hujan so makan tidur makan tidur saja haha~ blame the weather =D


buntu banar menunggu haha!

Hmmm~ bila mengambil license ani ah? can't wait, or another way of saying it 'boring ku sudah menunggu' haha! Batah wah si azmi kan pass ani, oi pass bah!! Kalau ea pass barutah mengambil kali -_-' Well that's what mom said to me last month~ nanti tah lagi start topic about it with her huehue~ semoga berjaya =D


the day is so orange today, i mean today~ eatah annoying haha! OK NVM :D

bye!