Friday, June 18, 2010

naw

Picked joules up at sgh and went gdg to hantar adi then barutah ke tasek~ atu pun akhir sudah 6PM~ but still sampat jua climb and again 8m jua haha! Stuck sana saja kali? haha! All plans yg berkumpul kat tasek tidak menjadi, smua jua balik haha! So ambil aiman 1st d subok~ then ambil barang joules at sgh again~ ambil jon -_-' Masa kami ampir sudah ada tia msgnya ani that ea minta antar balik rumah after dano's~ deep jua tu and kami dluar rumahnya sudah -_-'


Nasib jua pasal ea bawa lasagna auntynya kalau inda ku cakap inda wah tu haha! So yeah i agreed but to hantar him esuk paginya since kami smua sleepover sana eatah malas kan jalan-jalan :D Went to amil barang joules lagi at katok~ Hooo =8) sini lah kami mengabis kan lasagnanya ah haha! eatah nada ampit org yg d bunut huehue! sorry ler, nafsu melanda =D Nada plang papa pasal drang nada tau haha and tuan monkeynya ok jua huehue~


mf minta ambil di gdg at 9, so by 9 kami sana sudah but ea masih drumah -_-' deep deep haha! Datang tia jahat atu so kami jalan lah saja straight to dano's~ Oooo cars ;D head-bangings HAHA! that was when passengers ku jadi gila hearing to this 1 random song. It got the beats mayn~ haha!


Makan sikit saja then tarus masuk dalam main fifa world cup si shrek, baik jua ea bawa haha! Even plan dota pun nda menjadi cause of this. Played till hampir 7AM, was with chub time atu haha! After that i was half asleep for an hour, yes i was sleeping tapi realised that i was just closing my eyes and still hearing stuffs, till si jon kacau kan minta antar huhu -_-' If inda nyaman sudah tu tertidur cause i can feel the comfort-ness masa atu =') kacau this monkey -_-'


So tarus bangun kan si chub~ since ea minta antar balik jua awal, sial sampat ea tdur baie ah =p Sooooo~ yeah inda kan aku macam inda cursing kan the whole way since aku paning sikit haha! "baie jon baie kau baie baie baie seksa wah ku ni, cubatah sleepover atu sleepover saja jangantah climbing huhu~ " well dalam mind ku plg saja tu haha!


Sampai tasek, i was waiting for the right moment to give si jon the 'maybe i'll fcuk you' hand sign but inda tau bila. Skalinya ea terlupa bajunya at dano's


huehuehue~ luck was on my side =8) So masa ea cakap minta bawa kan the baju, aku liat straight saja, senyum jahat and gave him the sign and tarus jalan hahaha! it felt better after that =p


Sent chub balik~ then balik to dano's so macam biasa lah~ after balik felt relieved tia, macam that wasn't so bad after all. Eatah that's why i never/jarang sekali complaint pasal after buat macam baru sadar ok tia haha! but i'm trying to be a bad friend plg right now, bukan bad as in samseng atu. Kan complain ler haha! supaya drang guilty huehuehue =8) which i think nda plg berjaya tu haha pasal if aku complain kana pikir main-main, tsktsk~ sedih-sedih haha


Back at dano's around 9+ then tidur haha! awal atu nada plg aman cause si shrek mengacau saja, awal-awal si aiman d kacau-kacaunya. Abis ni dramas-ramasnya gayboy ah haha! Then aku huhu~ skali d ramas balik pandai settle =p 12 bangun, makan and jalan to menglait main futsal


Oww! si jon messaged that climbing nada jadi and he was alone HAHAHAHA!


Padan mua mu!! Bersyukurlah ku haha!


Played at menglait against the butterfly =O pffft~ it wasn't the same as apa yg kami dangar-dangar gossip selama ani. Macam team biasa saja, nothing special~ sama saja. Sent everyone home and we live happily ever after haha!