Sunday, June 13, 2010

A No-Life's Life :)

Waaaw! ok nada papa haha!


Eversince abis exam makin busy saja~ almost everyday jalan haha! As soon as abis chem, well kami lepakzz-lepakzz and chillzz-chillzz plg d skulah~ Sudah hujan labat banar barutah jalan, masa barai-barai biar senang-lenang goyang kaki~ menyusahkan diri ada haha! Nunu and hadi ikut ke rumah i cause plan dota there~ Before that ambil si jon, menyamak =p nada wah haha! inda jua kau membaca kali ni ah ;p menyamak!!! just in case kau membaca, nada wah haha!


Awu ah! si shrek pun ITOT balik~ sober ea cause nada jadi rugby/ or touch?? ntah haha! So then zaim dtg~ main there and shrek balik ikut zaim pasal nada ea sanggup menunggu =p sawy-sawy hueheu~ So sent joules and hadi balik and played ping pong at nunu, eyh i think joules ikut~ hadi saja :D At around 1 ada org sober desperate so kami ambil lah ea :D No! bukan si bonethugz eyh haha! Jon was being gay pasal si aiman caught him half naked betapuk dalam kerita at the back, shit malu ku eyh -_-' ilang reputation wah tu~ Famous pasal gay ada plg haha! Nada wah! Si aiman nada suruh aku mengambil ea sorang diri takut ada that 'awkward' moment lagi man ah =p So aku bawa si jon lah, plan ea kan betapuk so si aiman pikir aku sorang lah~ So ntah nada ku tau mengapa dalam pikirannya buka baju atu lagi nada nampak HAHAHA! nada plg berjaya =D


mental problem kali haha!


That was thursday, friday?? Went to school for ping pong, ok noob lakat but ok jua lah haha. We found out that at ayyub's atu was standard ping pong 6 years ago? haha! deep-deep. Mengapa mesti ubah? siuk lagi yg 6 years ago laaa~ =p change back!!! :D Tasek~ hohoho! merry go round =8) aku sampai overhang lah dah ;D 8m!! cool-cool, next target is 9m haha :D Jaz and Ayyub also~ 8 tia jua haha, si qawiem saja cawie, bangga ku eyh ;D Sent qawiem balik~ pack barang and went to nunu's. Mandi there and went to jon's. Me and ayyub menalor~ the whole 10-15minutes dluar figuring apa password wireless si jon ani. Like macam-macam spelling taie/tahi/tayi yg kami cuba nada jua lurus~ deep-deep haha!


Went to hanafi, planned to sleepover sana but nada jadi cause the road trip to pantai seri kenangan nada jadi -_-' Watched 1 world cup match sana while playing dota then went to gaydong to ambil the gay master ben jubair bakar =D At zaim's yg ada sana zaim, duhhh~ ofcourse~~ joules, hadi, pejri, dano and amin. Cool-cool, everything new sana. Not every lah, MOST! sadang-sadang jua kan belurus ani =p Watched bola yg begitu bosan eatah dota saja :D



Slept around 5-6AM and bangun around 12PM, so sambung lagi no life~ :D



This is so far the coolest leshrac ever haha =p


From there main till umm 6? Sent ben gaydong and amin balik and zoom in balik :D balik i took 5s to mandi, mandi itik HAHA! Went to chub's as fast as possible macam every lampu merah ku langgar, if terlimpas paksa ku u-turn and langgar it HAHA! nada wah~ saja kan becali =8) huahuahua




Rasa bersalah ku akhir datang :D Lut was there sudah along with syima and adi nya and cousinnya~ Went to empire for the virtuoso and pusat ehsan music konsat~ cool-cool, bari heran wah ramai ah haha! Masuk free pun dapat banarnya -_-' deep-deep, inda plg cause aku kana bayarkan huehue~ Tq chubbeyh =8) Wallet si ayyub ilang after the concert, atu baru ya deep haha! So kami cari lah, well dorang plang ganya tu cause i was busy main-main camera si chub gambar ini dan itu


Aku ada cerita, cali-cali haha! Well masa main-main camera mcam aku terambil shot of this three people, 1 guy and 2 girls~ and one girl ani nice looking lah haha! Apakan~ nada jua salah kali memuji kan ;p Eatah then awal-awal yg 1st shot atu macam dari siring kan so macam nada brapa so aku decided to take for the 2nd one and ea macam liat away dari aku so aku tunggu lah


" Pusing sini, pusing sini, pusing sini......" ready with the camera tu, then skalinya ea liat. Shit! shit! I panicked HAHA! then ea macam move bodynya left right left right macam making sure is it ea aku gambar ani haha! but aku click-click! blurry -_-' So aku buang kes lah by taking picture of random people haha!


Ambil ben at gaydong again and went to shrek's for the bbq~ too bad the chicken abis ='( Hanya tulang yg ku temui~ Atleast ada makanan masih ;D



Another day at zaim's and dota~ Slept at 6 and bangun at 9~ Paksa awal cause antar joules and ben balik. Went to tasek but nada jadi cause masa otw ada msg about main d menglait -_-' but it was worth it, drama and all HAHA! after that went to brunei tennis, untuk makan~ Sesalan, jgn kesana lagi haha! Aku balik ridin solo macam jason derulo =8) Lalah, barutah terasa! Macam right timing wah nada org ikut ah, nasib-nasib haha! Balik shawa-shawa and sleeping beauty HAHA! ok lah ok lah, nada layak haha! Sleeping handsome tah =p huehue!


Gila nada nyaman tidur ah haha and i even had weird dreams, awal-awal about macam wrestling but ani belawan killing haha! Macam biasa lah aku penakut eatah macam hiding on the roof of this hut saja ku watching org mati-matian kana bunuh, gilers haha! and aku curi-curi jua tembak-tembak org dari atas haha~ Then last-last kenadapatan and one of the israel-ians or iraq-ians looking guy naik atas. While ea naik ntah cmana bleh ada this package tergugur and ada written most powerful weapon. HAHA! happy jua ku tu so ku ambil and tembak the guy yg otw naik atu haha


Skalinya palui!! water kan kluar ah haha! So kes takut aku continue saja ancit-ancit haha! Matanya macam padih so it was a bit harder for him to naik. Kepalanya botak btw mcm si nizam prince of persia haha! eatah macam lama-lama bedarah kan kepalanya ah! Ok aku nada paham but i think aku paham cmana the weapon works haha! but finally ea naik jua d atas, bukan 1 but 2 org~ deep haha! but yg dapan atu macam paning eatah aku push ea saja and ea rabah and mati kali ahah!


So masa ea rabah macam begagar lah hut atu so ilang balance o_O nooo! NOOOO!!! me and yg sorang ani tegugur but i landed on him eatah macam ada terkeluar hammer dari gugur atu so aku ambil and hit kepalanya few times masa ea lying on the ground~ and ada macam binjul?? haha cali lah and tarus-tarus ada ref~ " 1 2 3..." aku manang huehue! =8)


the 2nd dream aku lupa :D lagi teruk lah or simple-er but weird-er haha ;D


Ok babai

1 comment:

張孟勳 said...

目標是什麼不重要,目標能產生什麼樣的效果才重要..................................................