Friday, June 25, 2010

The sun has a father =8)

I had a weird dream tadi, gila deep jua lah~ Maybe macam petanda jua huehue =8) So i forgot siapa yg kan ikut aku jalan dalam dream atu but pokoknya ea smoker lah, ooo~


Ea tanya aku if i ada lighter that time, so aku macam awu-awu saja and banar ada arah the car. Eatah there was this baby johnson bottle yg yknow minyak baby ah HAHA! apakan~ namanya sudah baby ;p eatah i burnt arah the top skali waah! api =8) bongok eyh, namanya burning confirm lah api hahah!


Ok adang 0=) eatah macam minum james bond atu lah

ah begini~


Soooo eatah aku ampai arah hampir radio, ntah mengapa -_-' Then it caught fire arah yg kadang-kadang in some car ada space kan bawah the air-cond/radio untuk simpan barang~ eatah sana ni so then aku ambil wet towel/tissue yg idk dari mana and put off the fire. Fuhh~ slamat but mcam ada a bit melting lah. So aku liat banar-banar tempat angus atu then ada macam tempat screw and ada small holes. I saw faiyaaaa!!! masih kan but ani the fire travelling ke arah engine =O Abg was at the back seat masatu, and in my mind that the car would explode anytime. Makin basar sudah the fire, idk brapa umurnya hahaha!

Sama berabis ni the scene, not like 'vRaviSHLy' lah cause the plot drumah ku and the car presea huehue =8)


Me and abg tried to get out of the car and tarus-tarus ada this slow motion wah hahaha! buduh it felt so barat ='( Aku laju-laju dah tu begarak ah but dari 3rd person view still slow motion haha! Abg succeeded while pintu ku terstuck, deep-deep and there was this person ngam-ngam dluar pintu ku and ea mcam liat saja nada tolong~ Oi!! gila kah? haha! baie and ntah cmana last-last aku lapas and then came the firefighters, lului lah drang ani pokoknya haha, main-main ani wah.


At the end presea punya engine ilang~ macam keratas angus, inda logic ah -_-' Mimpi jua wah haha!


" Shit jadi org biasa tah ku ni, back to square 1. Kana antar ambil, " that was my line before terbangun haha!


I'm too hot for the car bebeh~ =8)

2 comments:

冠宏 said...

幸福不是一切,人還有責任。....................................................................

貴寶 said...

向著星球長驅直進的人,反比踟躕在峽路上的人,更容易達到目的。............................................................