Wednesday, June 16, 2010

There's still chance


Last-last pukul 6 barutah tidur haha! Sudah si superlame nada akhir tia tidur, krg if ea ada awal tu. Maybe i feel so senang if ea ada eatah nyaman tidur huahua! MAYBE! ;p i'm not saying awu~ bleh jua... awuuuu~ =8) huehue ;)


So bawa nini to hospital tadi ptg around 2.30 till 3.00+. Then kite-kite pergi jalan kedai kat madang, y'know y'know yg bawah bukit. Bukan plg exactly bawah bukit, sebalah lah kalau kan belurus ;p Eatah after itu kedai nini mau stop sekajap arah restaurant yg dekat bukit yg ada car wash~ Well tempat atu tempat ea slalu lepak plg tu dulu sama kawannya


Awww~ gila atu deep wah moment atu. Banar~ seriously, eyah macam menahan rasa wah aku dalam kerita ah haha! baik jua tertahan cause ngam-ngam ada adi mu jua kan dalam kerita ah, nda jua cool tu if terlepas~ ada bebau HAHAH! apakan!! bukan atu, air mata wah ;p seriously macam berpikir wah ku tarus, what if aku nada kaki nanti? kana lawat kah inda ah, kana ingati kah inda ah? We'll find it out nanti~ Nauzubillah!! lain usulnya macam menunggu masa nada kaki jua haha! minta-minta jua tu =D


Yeah nini ku kan ksana just to see if kawannya masih ada sana kah nada~ sadly nada tadi and luckily ada this waitress masih yg nini ku biasa so nini ku tanya-tanya lah pasal drang and yes they still go there everytime~ Deep lah panya it has been 1 year+ sudah nini nada jumpa kawan-kawannya~ Ada plg 1 tadi but atu kira cousins~ but atu pun batah jua sudah nada jumpa kali. Fuhhh~


In my opinion lah macam sigh~ ntah maybe sana kali prove the line yg my parents slalu cakap "kawan nada membawa apa-apa tu, kalau kamu susah manada drang datang menolong tu," something cmatu lah~ well drang slalu cakap cmatu if marah plg saja haha! Eatah macam aku disagree with that statement. I mean how can they help you when you don't even help them, kan kan kan. Ooow now baru ke teclick mengapa my parents cakap cmatu haha!


I shouldn't talk about it dsini, but biar tia haha! My dad pernah kena frame oleh kawannya -_-' yeah drugs~ That's the short story, a bit longer? Well my dad kena sentenced 1 year kah? i forgot~ di al-islah, juvenile center ah~ eatah dulu during primary 3 kali or 2 ugama eatah i would be absent for school every saturday pasal ikut my mom to visit my dad~ It was siuk actually sana cause macam ntah, peaceful? I dislike the journey saja cause batah~ manada muara highway time atu i think so macam ikut jalan muara lah saja~ bangas -_-'. I cried twice kali saja or once, ntah aku lupa pasal masa atu aku nada tahan meliat my dad and mom deep deep hehe :D


Sniff sniff~ eyah nada deyh haha!


That's the reason why i'm much more closer to my mom~ and endingnya? Well my dad tau plg siapa kawannya yg buat atu atu cause darang masatu main bula sama-sama di indon and masa balik eatah ea tapuk that arah my dad's bag~ Syaitan! nada wah haha! eatah my dad biar kan saja ea since nada jau ada lagi yg dapat d buat wah arah ea. My dad rapat plg jua with that guy's sibling kali? ntah aku lupa dah siapa ea atu cause i remember kami beraya arah this one house d tungku and i think i was on the right topic masa memasang telinga cerita drang haha and my dad ada cakap " biar tia, sadar jua ea tu kan salahnya," something about biar kan lah. Skati-skati jua aku ani haha!


and now my dad is working arah al-islah as a idk apa~ i think headmaster dsana wah and macam bagi advice, So eatah waaaw~ macam cool jua tu! kira macam boleh motivate org sana jua tu with the story macam masuk sana doesn't mean ur life's gonna end~ Cool-cool! So itu saja, that's enough krang kana marahi ku if kana baca cerita ani haha!


Ok melarat kan~ dari kawan nini ku tu~ haha! K bye :D

No comments: