Tuesday, June 15, 2010

Time flies when you're having fun

So yesterday went to gaydongz, i was kinda late untuk ambil aiman~ well baginya inda kali but bagi ku awu haha :D i planned to jalan at 11.30 but then katanya jgntah begagas and dtg rumahnya by 12~ Oooww ok it's 11 o'clock in the morning lalalala~ Ummm hehe :D Garena 1 game and melarat till 12.20+ haha fualuyy~ =8) but inda apa lah masa kami datang there, date si aiman balum jua ada :D so okay lah~ ganya masalahnya ticket for karate kids abis, if only aku awal sikit hehe :D


Liy <3 saja ="8)">


So masa kan masuk the cinema~ well ada problem plg sikit haha! si robot and 2 of her friends lupa gatu si liyana that drang liat movie lagi~ lupa kali, idk apa cerita benarnya but pokoknya nada ticket lah for si liyana. 1 of them kluar kan the ticket, F1 F2 F3~ hwah~ what a coincidence, sbalah ku panya haha! drang kan bali ticket last minute atu since drang ingat ada satu yg kosong which i took it already huehue~ :D Aww~ kesian si ana, lonely tia haha!


In the end it doesn't even matter~ ;D ok ticket ku nada berkoyak haha! pasal aku nada masuk instead jalan-jalan saja mendangani miss lonely ah =p It was fun, although aku mau liat A-team jua ='( eyah nada wah haha~ Movie dapat download lagi, time like that? Well mesti cari sand lagi barutah boleh travel balik haha~ NVM, aku saja paham :D membazir duit si aiman~ sorry ;p but nada jua papa wah kan kan ;D


Makan at chill, kikis si aiman again~ siuk-siuk. Japanese Teriyaki =') gila rindu ku, sampai jua hajat~ ganya minumannya salah order haha!






Orang lapar pun jadi kenyang balik wah haha =8) or the other way around :)


Oh ayam~ maaf kerana cousins mu begitu nyaman =p


Then balik~ :D





So as for today~ just as soon as aku bangun there was a text from me love :) and jon~ nah ada tia jua menyamak atu haha! ok baik plg ea gtau atu so aku tarus rush ke tasek pagi atu, without mandi-ing huehue~ APA! sama jua bepaluh tu karang kan kan~ baik tunggu abis smua baru mandi kan kan kan ;D Jimat air, apa nya kawan si kudil? Simpan gigi palsu atu arah cawan, ahhh~ nada jua membazir air kan haha! aaaand~ awal-awal plan kan liat saja, ego~ nada mau naik but last-last naik jua huehuehue =8) this time aku cuba 1 straight route saja~ inda pakai yg lain and yeah~ i succeed singgan overhang lagi, 8m huehue ;D


Tarus ambil aiman after that~ then hadi, balik kajap to hantar the barangs nini wanted and pergi ambil ben and jon. So menglait, we were macam almost an hour late lah but not an hour =p pahem? :D aaaand skalinya nada org kan -_-' call punya call messsage punya message barutah kana gtau cancel~ DEEP! inda deep dmana tu? Malaysia kali~ haha! So eatah menyamak saja marah-marah arah si fatlee haha!


Sadang tah sudah tu ah deepnya mun badut pun sedih haha! Aku ok but mun si jon sedih wah nada ku sanggup meliat~ bangis wah muanya ='(



Sabar jon~ Karas sudah tu HAHAHA! sampai hidung si hadi kau ambil ah ;p



Sent smua balik, soober~ mandi makan tidur~




BYE!

No comments: