Tuesday, June 8, 2010

you found me

Things has been the same for the past few days, ping pong at nunu's from 9 till 2, the latest was lastnight, till 4.30 haha! Them aiman joules and dano had a sleepover at me place~ Org yg mengambil physics ani plan kan study group lah konon, nada menjadi haha! Ended up meliat movie bersama-sama haha!





Monday, played badminton~ awal-awal arah dewan 2 near ayyub's but tutup sementara since ada function kah sana? well abis plg dah. Kata si jon buka pukul 4 so while waiting kami chill lah mengopi arah restaurant :D Azlan and dano came and 4 pun came haha! but nada jua buka -_-'


So baca lagi sekali, it was close for the day~ Sialan -_-' Ea ada cakap 'Dewan 2' blablabla.....So since utak saya kan blurus saja


Me : Eyh~ dewan 2?? Ada dewan 1 ni, ksana eyh haha!


Ayyub : Awu ada~ bah ksana lah mencheck, nada ku tau ada badminton kah nada ah~


Apakan~ serious kan si ayyub ah, aku main-main wah haha! So kami ksana lah but ikut si azlan and kerita tinggalkan at dewan 2~ Malas punya pasal :D and waaah! Nasib jua ada banar sana badminton~ well for the 1st 30 minutes kali?? kami waiting plg since all 3 courts kana pakai. Siuk lah there :D and org yg veteran-veteran lagi emosi and i just realised that rackets can fly haha! Well drang emosi eatah abis ani drang umban racket ah HAHA! and ada org menunggu kami utk dtg lagi plg since jon ayyub and me kalahkan drang in doubleh :D

Owww~ yesterday dano ambil saya pagi-pagi buta which was around 9~ ok nada plg buta lagi tu haha! ea bawa me and ayyub ke fitness zone kiulap. Siuk there eventhough most of the weights yg drang dapat buat, aku inda haha! Well kuat di mulut saja aku ani haha! After that futsal, WaaaaW!! Been ages sudah nada main, membual jua ages atu ah haha! Last main was masa navy concert~ Still bangas jua but still maintain lah sikit cara main, i'm not gonna say makin ok but boleh tahan lah~ belari saja lalah~ No more nafas babi sorang-sorang haha! Except for si gurka ;p


Dano hantar balik, wah siuk eyh! Eatah i fell asleep after balik, sorry to superheroine =p Siapa suruh bagi nama sleepyhead haha! Around 8 dano dtg lagi and this time ea yg ikut aku. So awal-awal ambil aiman~ and ea macam nada tau who was i with masatu and tanya-tanya lagi tu macam 'siapa ni? ' HAHA! and aku answered my cousin =p si dano plg tu haha~ inda tau malu eyh btanya cmatu ah ;p Then ambil joules sama juanya haha! but this time dano dapat nama dantau~ but si aiman yg spoil~ baginya nama taufik so kenadapatan tia ;p Lastly was si jon, ini yg lucu sangat haha!


Ok masa ambil si jon si danial pakai hood pasal kan disguise lagi, so awal-awal si jon pikir muaz but kami successfully made hom think that atu cousin ku haha! Aizat namanya kali ani~ so kami ke kadai, yg ,lain turun tinggal aizat and jon saja dalam car~ So drang diam-diam saja dangar radio haha~ 'Aizat' di dapan and jon blakang eatah masih nada recognise atu. So macam sengaja lah kami kana kan si jon and sabut-sabut pasal dano, eatah macam everytime sabut nada dano joules and aiman buat-buat something tia, macam ketawa cucuk-cucuk~ cuk lari cuk lari HAHAHA!


Then finally masa arah roundabout ampir ayyub~ ..................


Jon : Eyh rul~ si danial ah, single kan ea?

time si jon tekajut

HAHAHAHAHA! eatah kami ketawa berabis ani~ then si jon macam bangang and ea baru realised that atu bukan 'aizat' but dano!! HAHAHAHA! All the way wah kami tipu and bagitau dano at ayyub dah sendiri HAHA! cali-cali =D and macam biasalah si jon in denial tia kan buang kes soalan nya atu haha! CAWIE JON CARA MU BUANG KES AH =p


" Eyh rul, si danial ah, main single kan? "


See cawie kan~ ea cakap ea ada cakap the word main haha! so bertanya pasal ping pong lah katanya haha! but all 4 of us nada ada pun dangar that word~ Wooo!! jon jon =p busted, kedapatan tia mengumpat atu haha! Kalau ea btanya pasal main ping pong pun why would he mentioned dano's name? kan kan kan HAHA!


So lesson people ; NEVER MENGUMPAT WHEN THERE's SOMEONE YOU TAK KNOW


No comments: