Monday, August 30, 2010

and i give it all away

saya ada interesting satuwiii!


Pasal masa wednesday plg ni ;) Ok begini-begini


What's the probability polis patrolling jalan around ms atu? yg from traffic light to technical and straight to highway and gerai ah?? 0% right? but lain jua tu, kira 1% lah ah~ so 99% nada kana patrol right? :D Pasal selama ani apa ptg-ptg or tengahhari jarang jua kan terjumpa polis kan kwasan sana atu kan kan kan kan ;)


So we were desperate for card deck, but nada so kami decided untuk membali. Minta bawa arh si azlan nada mau -_-' pasal ea mengalih and malas boo!!! ea suruh aku instead since pakai motor but sober jua ku tu lonely ='( So aku bawa ayyub and ea mlayan jua haha! Helmet satu saja so aku bagi ea lah. Mcm awal sudah kami pikir tu, kawasan dalam jua saja, nada papa ni~ nada jua kan ada polis kan ;)


So kluar compound skulah and kan ke right arah gerai, apanah??!! Final Destination was on!!! where small probability things happened ='( Kerita Polis wah dapan kami ah!!!! Johnny Depp!!! masuk lagi simpang sama tu, and they were infront of us~ Awal-awal mcm kan branti but drang nada jadi instead drang masuk simpang to gerai atu and kami straight saja


Bought the deck and back to school. Otw balik!!! masa kami lintas simpang gerai atu, ada tia jua lagi polis ah!!! deep!!! kali ani drang horned us so kami branti siring-siring. Drang pun turun and we talked lah =O They talked about pasal nada helmet and awal-awal drang lapas kan sudah but then terjumpa tia jua lagi eatah paksa drang tahan. Deep banar wah ku, mua polis sorang ani lagi bangis! hantap bangisnya! mun ku taruh ceramin wah arah muanya, nyaman jua mata memandang =p indah!! HAHAHAAH!


So since aku handal sangat so kana maafkan lah but janji nada buat lagi 0=) kalau abis aku parai haha! So cmatulah ceritanya! and pemalas baie polisnya! pasal drang cakap nada boleh cmatu kan and aku minta tolong antarkan si ayyub ke skulah lah, nada jua jauh banar lah~ but then nada jua drang mau! instead suruhnya saja jalan. dasar! =p


Ok maybe ada polis-polis yg membaca post ku ani, ampun beribu-ribu ampun haha! Eyyah kes takut hahaha! Nada jua papa kan~ mcm tah kamu nada mengucap bye! =p

No comments: