Monday, August 30, 2010

as a friend?

Hellooo!!


So umm~ friday right??!! malamnya i ambil NIZP and went to zaim's pasal we're having LAN party there. Arrived around 10?! Aiman Bagang was there along with 1 of their cousin Ashraf?? So yeah it was fun, we played till 3 AM, kan pukul 4 lah pokoknya. Yeah the tree ada clock hanging huehuehue =p


Then jalan around bunut pasal kami kan cari tempat sahur. Keeboy's was closed sudah, mamih ada orang dalamnya mcm about 10 kali and everyone was busy with their laptops, closed~ deep lah! So baik jua ada this nasi katok stall sebelah it yg ada wallnya gambar football players. Yeah kami makan sana, and from my opinion nada bersih sana atu, sorry~ yg banarnya haha! maybe pasal the nasi too licak atu kali eatah i got the impression yg sana unhealthy atu but apa boleh buat, mun sudah lapar smua masuk eyh ;D baannnaaarrr~ si nafi HAHA!


This is the only picture yg aku dapat curi, yg lain balum ada~ monkey is busy kali :p


Went to send laptop si jon balik and went to ayyub's utk ambil old laptopnya just so si jon can used it. Awu ah~ aiman bonethugzz knew he would be lonely drumah so he invited us for a sleepover d rumahnya lah, last minute =p


Ayyub : Aku datang sana tarus tidur ni ah


Skalinya ea yg bawa main game haha! We played 1 dota game so mcm an hour lah tu ah so pukul 6 tia then si aiman bawa main this game, saja-saj kan cuba. Sadar-sadar it was 8/9AM tia sudah haha! The game was so long and fun eatah nada terasa haha! Then si joules terbangun so kami remake since ada yg ter-dc. Main punya main, 12PM tia HAHAHAHAHA! telurss =p aiman and jon tidur after that. Me joules and ayyub continued on main dota which lasted for about 4hrs 52mins 09s and that was just for 1 game HAHAHAHAAHAH! talur the longest dota game ever haha!


5 PM barutah ku tetidur and bangun sungkai~ planned kan sungkai luar, nada jua menjadi~ sana plg haha!


Plan A, after sungkai panyap barang and balik


Plan B, rehat kajap 1 game and balik


Plan C, main main main sahur


Ok plan C won! sahur hahaha! Sunday tia sudah, nada terasa wah. Benarrr~ tak bohong, bila rindu lalalalala~ =D After sahur aku tidur trus cause lalah wah tu dude hahahehehohohihi


Bangun arounf midday kali then played CS! paksa plg ku install yg baru tu, antam lah labu haha! Sadar-sadar si aiman kana call tia his phone, sungkai HAHAHAHA! hantap! nada lagi sadar kan masa ani wah =8) Cmana jua, mcm casino bah biliknya atu~ nada jam =p


So kali ani bnyak lagi plan haha! ada yg kan sampai ambil brg drumah and sleepover sana and tarus skulah haha! gila kali~ =p but in the end balik jua lah, syukur lapas jua dari trap si aiman atu haha! Got home at around 10~


Coolness~ well i loike this pasal ada " I AM THE 1 AND ONLY " which was from the game yg kami main sampai nada sadar kan masa atu, annoying plg kalau dalam game cause balik-balik haha!


Awu ah! Mom even sent this msg before balik atu


" Salam wahai anak2 bonda sekalian blik tah kerumah jgntah bejln d rumah urg saj ane. "


So yeah nada ku bejalan, duduk saja ku ingsut-ingsut sana sini HAHAHAHA! nada wah~ =8) i guess the other 2 boys nada jua drumah eatah~


BYE!

No comments: