Monday, August 2, 2010

Happy 2nd ANA! LFU ;)

Been spending the last few days of last week watching movie saja, ntah pasal i got nothing else to do lagi~ these are the movies yg i watched saja, bnyak plg lagi but aku lupa apa haha!


I'm into gerard butler's masani ;D


See~ another huehue


kan kan kan ;) Well this one siuk pasal macam twisted wah, mind game cmatu


This movie is almost the same macam law abiding citizen ah, i mean they're ready for it. Ok nada pandai bagi reviews aku ani eyh haha! sana sini tah saja siuk =D maybe i have a good taste in movie, waahhh! sudah tia music~ movie lagi. Apa kah lagi ni HAHAHAHA! sorry-sorry, taie palat moment ;D I'm recommending to people yg nada suka mliat movie macam SAW to not watch this movie, benar tak bohong 0=)


I downloaded this pasal it received academy award, so siuk tah tu kali and it was siuk ;)~ simple plg, kira no life lah ea ani pasal too determine to his job :D


Haaah! faizan asked me to download this movie pasal ea mau liat so i did it and WOW! macam sana-sini people recommend movie yg deep-deep but nada jua seberapa, but this one was gilers! weird lah pasal ntah! really-really touched me, weird huh? macam ntah!! inda patut but it did :D


This movie is so so amahzingggg! siuk-siuk! payah wah! inda dapat d explain, mesti liat saja ;D


If i were to be gay, i would really want to be with this guy!! inda ku kira jua HAHA! lawa wah suaranya~ shizz!! macam membual wah but benar! kaleee~ i'm inlove with him, masa meliat movie atu saja =p Now si liyana tia, and yg d bawah ani huahua!


=') Hye! *gila nervous ku eyh kan bcakap sama kau ani =p*


Whoever caught that flying kiss, imma hunt you down! unless kau up sudah payah tia ku kan hunt kau down huahua! ok NVM :D


this is asher book's band, lawa jua lah but i can't seem to find their album, deep ='(



bah adang boring dah haha!


So other than all that i did went to zaim's house masa saturday night alone pasal nada yg sudi ikut, sudah d offer atu nada tia mau haha! We played warcraft, i won! bangga i eyh huehue! and installed battle realms on both sofian's and zaim's laptop :D saja! so macam ada jua dgn main game yg aku interested kan ;)


Before jalan to zaim's, well kluar rumah along with my mum kan ke kerita since my parents kan jalan jua malam atu~ i was kinda gagas and jalan-jalan saja tia ke kerita


mom ; apa kan tu tadi dakat kaki mu ah?


me ; ah? apa?!


mom ; nada kau nampak kah? atu wah! ular jua tu! ular kah?


me ; ahh!! mmm~ ntah :D


So i went to take a closer look, not that close plg, dari jauh jua lakat~ it was moving!! Deep!!


me ; awu!! kali!! begarak plg!


dad ; bah ampas lah, masuk krg krumah


mom ; awu eh, bah ampas


me ; inda eyh!! nada ku brani hehe :D


mom ; nda ea brani


HAHAHA! nampak tia penakutnya atu haha! so yeah it was a snake, anaknya macam about 15cm kali, kali lah~ dad killed it, my heroo!! HAHAH! fuhh~ nasib-nasib! what if ea gulung-gulung arah kaki ku?! EEEE!!!! or masuk dalam bag ku, gg tah ku tu ='(


Eatah masa otw to zaim i was takut-takut incase ada jua dalam kerita haha, kambang bulu lah pokoknya. Nada jua org memuji kambang tia HAHAHA! ok apakan~ =8) ntah!! takut lah macam i think it was the carpet kali macam tenaik sikit eatah aku kambang bulu sikit, pikir ular haha! payah explain =8)


Played 1 game plg saja but then drang tired and tetidur around 1 atu, sober lah i~ Plan kan sleepover sana but i tak jadi lah so i balik around 2AM, drang inda plg tau~ masa sampai rumah baru ku msg :D before balik pagarnya was tutup so paksa buka, duhhh~ awal-awal ok then masa kan tutup ada tia this kucing meow meow meow!


SHIT!!! ok things are running across my mind, bunyi atu dari blakang kanan while aku tutup pagar atu, deep deep! eatah takut ku kan liat and pusing haha! manatau antu =O y'know kucing tah lagi, pasal dalam movie slalu cmatu wah~ bunyi kucing, then pusing hantu HAHAHAAHA! buuduuhh!!!! so aku pusing kiri pelahan-pelahan and walk to the car liat lantai hehe :o) . The gate wasn't properly closed so sorry hehe~ Turned on the radio, not yg mengaji atu cause i believe, well not believe lah~ i mean theory ku lah the more kan pasang yg mengaji atu makin plg ada tu kali haha! i mean before kan pasang lah, pasal it shows that person atu makin takut so makin tia berani the ghost. So mcam just before kan tukar the channel tarus ada wah tu the antu HAHA! laju kali ah antu ani buleyh~ so since that was my theory, aku pasang rockn'roll ler HAHAHAA! so just in case ada pun atleast the hantu would ikut head banging HAHA! friendly jua kan usulnya. ok~ NAUZUBILLAH :D


there was this bug on the car's window and wardeena tried to halau it but inda dapat pasal it was outside so i turned on the wiper


wardeena ; sakit tu eyh :D


ok apakan ea ani ah, that was random haha!

Someone got hit by the door haha! =p

No comments: