Wednesday, September 8, 2010

but i seem to need to

Hye teman-teman *waves*


Me??!! Yeah you!! I'm accusing you!



haha ok! that was last night story yg aku lupa cerita dbawah cause emosi sudah tu membuat dbawah ah haha! I think i'm having problems with kaling yesterday ani~ ok sory




Ok 'Kawan' haha! =p So awal-awal case yg kana kalingi atu kan, i mean 'kawani' hahahaha! then masa abis tff ada jua, cmani......


Jon adinya and wilson waiting for fatlee to pick them up so me and benny berbaik hati lah menunggu~ So kami ke kadai 'kawan' damit yg blakang ah near thai's foodcourt~


Masuk and i was searching something yg kan d makan drumah so i saw this black ferrero rocher, cool lah~ Eatah i was playing around to benny and wilson mcm as if aku kan curi the chocolate by masukkan ke dalam sweater haaha!! awal-awal aku mcm liat kiri-kanan mcm pencuri then eksen-eksen masukkan but simpan balik but ambil lagi then simpan balik =D paham-paham??!!


but then ku liat si wilson and benny ani serious kan haha! so aku liat mliat chocolates yg dalam fridge atu lah


Wilson came nearer me and whispered me something


" Drang nampak kau buat cmatu ah ( drang as in the cashier and one of the worker ) and drang pikir kau curi! "


palui kali?! so aku liat both of them arah cashier


" jangan kau liat!! makin tia obvious krg kau kana ucap mengambil, " apakan si wilson ani? bukan atu makin obvious kan tu yg ea nada suruh aku liat sana ah haha!


So i bought kinder and paid, masa membayar kawan said something


" itu saja kah? nada yg lain? " - kawan


" apakan~ awu ani saja " - me


" betul? benar? " - kawan


" astah awu! owhh~ aku tau ni, kamu pikir aku ambil brg itu kan *pointing arah black ferrero* manada~ kalau nada percaya check tia, "



Skalinya aku mcm open spread lah arms ku ready to be check by one of them, ea panggil kawannya~ lupa ku siapa namanya, anuar kali? or tambi? HAHA! ok let's just assume si annuar lah, lawa sikit bunyinya


" Annuar! annuar! kamu~ " - kawan


Skalinya si annuar check, raba-rabanya yaw, eww!!! then shit! ada kan ferrero ah!!! kana frame ku oleh si jon, masuki nya!!! baie kau!!! ='( cmani kau, sudah tia london balum sampai-sampainya ='( So i was charged and imprison for a week. I met a someone in there, a doctor? doctor who?? yes doctor who!! luckily ea ada phoneboothnya atu



weew weeew weeeeww weeewwww


travelled 30minutes earlier, process lagi apa menunggu polis eatah 30 minutes :D

" Annuar! annuar! kamu~ " - kawan


He was standing d ujung arah corner and ea geleng-geleng kepala nada mau check! takut kali haha! pasal i think he saw the ferrero still sana. So yeah i won! HAHA! taie~ nasiblah, boleh jadi case besar wah tu.


The moral of the story is ; Jangan Beibun d kadai KAWAN! haha!

No comments: