Thursday, September 9, 2010

Do you feel me?

I feel ya


SELAMAT HARI RAYA to my fellow readers or org yg manatau ngam-ngam terbaca, below 10 plg kali readers ku ani but biar tia~ rugi lah inda kesini~ eyah staie aku ani haha! kau duataie ah =p huahuahua! please stay, i didn't mean it ='( Ok just lost another ;p inda apalah~ pokoknya ada cina ni yg rajin membaca but now nada lagi ea nada bagi chinese comment since anti-spam ada dah haha! deep~ i miss it pasal kadang-kadang when i translate their comments atu kirakan mcm words of wisdom saja wah =') TQ! ntah manusia kah apa kau atu, tq saja tia :p Either manusia or robot plg tu huehue~




So today i spent the day main dota saja arah garena from 9AM till 4PM~ gila pandai jua sanak lah, but ani kan main plg ku lagi ni kali :D and I AM A NOOB, ada jua lah skali skala pro usulnya~ yg ku ingat masa balanar plg saja tu, and siapa kah?



Usai the living room and all, luckily abg lala came to help jua so mcm relax jua sikit lah but in the end smua org jua jalan lakat. It's 10.58 now and yg tinggal are nini laki and nini bini, me and kakamu the maid =p owh ya~ si marvel and kawan-kawannya yg ea nda biasa dluar :D





Before jalan..


Mom : Selamat Hari Raya Grul, BYE!!


Macam apaakaannn!! haha!! bejalan jua saja =p


Wardeena is annoying!! pasal she's now having this annoying evil laugh yg she tends to use it everytime kan cari pasal arah ku =p antahh!! mengapa kah ea ani haha!


Am still kapih eatah useless mobile ku, $0.00~ kalau inda ada ku msg smua org, and i mean EVERYONE!! nasib jua nda credit, kalau inda jarih eyh haha!

Awu ah!!! aku nda kraja tadi somewhere before sungkai ah eatah mcm cuba-cuba nama org ni arah google ah, rupanya it's easier to search them using images ah~ fualuyy and blogger ani exposing jua ah~ baru ku tau~ type sja sikit confirm gambar dari blog-blog tu~ well depends lah, not semua. You should try it if kan stalking or apa ;D


Hopefully i can go back jog esuk, i feel so buntu~ so fatt~ mcm yo mama so fat that inda baik main mama ani wah!! HAHAHAHA! BYE!

No comments: