Sunday, September 26, 2010

... it's not here :)

So umm~ ada kan yg aku cerita arah previous post yg aku balik at 6AM seksa-seksa. Eatah masa aku balik atu tucson nada wah, macam heran jua ku tu ah my abg nada atu. Tidur lah ku saja. Masa aku bangun tengah hari kana bagitau tia yg abg accident 6 hours ago~ ertinya masa around 6AM lah jua tu~ no wonder nada



DEEP!


Well i was supposed to use tucson wah tu masa convoy with the girls ah but my abg nada mau, " EYYHH! " that was what he said masa aku runding and nahhh!! huhu! kalau ea pinjamkan mcm selamat wah tu tucson and instead of that presea wah tu saja yg cmani HAHAAH! well probably inda plg tu since presea is kinda small and ringan jua sikit


Tsktsk~ there was a dog melintas mengajut and ea mengelaklah~ and terpusing the car. Yg calinya tarus ea membaca-baca wah abg ku ah haha! and kawannya pihit ea HAHAHAHA! well kawannya was sleeping masatu and masa ea sadar ea pihit abg ku and the car tebalik =D cali wah haha! Luckily kawannya nda pakai safety belt, kalau inda lagi ea sakit tu


This photo ramai pikir atu photoshop -_-' it is actually real, untouched =p mengapa? mcm impossible ah? well i post it on twitter saying it was in action, so org pikir masa accident atu kali haha! Let me explain, the car tebalik as you can see above and mesti jua drang pull tu untuk balik kan~ so yeah masa kana pull atu lah kana gambar, apaalaa~ =p Photoshop? HAHAHA! ntah eyh ;p bah photoshop tah :p


Hohoho! the axle patah!! ada hydraulics lah hewhewhew =8)




Macam show jua usulnya cause of the tyre =D



Dekat SMB actually, ada bridge kan sana~ yeah sana




Hmm~ so abg got a bengkak arah the left knee saja but still ok. Ea yg accident but aku yg susah. Now ea pakai presea so aku back to basic lah, sekolah kena hantar and ambil HAHA! deep deep~ kan jalan pun mesti runding, payah eyh ;(


Kalau 11PM si nijam tu yg mesti d takuti but if it's 1 till 6 AM, beware of dogs!! i realised drang makin bekeliaran time-time masatu, kimak!! this week mcm 3 times kali dah aku kan something-something on the road psal them. So to all drivers out there, langgar saja tia if yg mengajut ada atu HAHA! like fatlee did ;)



Drive Safely people!! and don't believe insafe driving anymore guys, antam saja tia pasal if you're driving safely, are people around the road doing the same? inda kan? so yg penting kamu selamat haha! nadawah~ jgnth d ikut ni =p BYE BYE! time to sleep, it's 5.07 dah. Krgtah ku becerita lagi if sampat huehue!

No comments: