Saturday, September 4, 2010

know that i care ;)

antah iihh!! inda ku pandai mencuri gambar arah tumblr si jon ah ='( malas tah ku tu kan mengusaha kan huhu~


soooo~ annywaayy~ Wednesday!! I had my test!! Went to school earlier to take the permission slip! It was 7.30 lakat and aku mesti sana by 8.00~ awal jua lakat tu -_-' so aku arah parking lot saja standing staring at the huge space watching the sunlight shining ground, jobless jua wah haha! Ok aku nervous plg tu HAHAHA! cuba kau =p


Then around 7.45 kali baru tah jalan~ got there and practice kajap since awal lakat~ and y'know what?? indeee~ haha! it was the 2nd time aku mati engine arah bukit! shizz!! nervous banar tah sudah tu ='( bumpy part makin teruk!! seriously pro wah ku sudah! prasan!! HAHAHA!


addicted wah ku arah lagu ani, org gila punya pasal =p Liy <3



eatah! after aku practice and parked dapan-dapan, since ntah!! dmana kan motor parking ani??!! krg ambil space kerita kana marahi, please deyh~ buat tah parking khas wah ='( Yg ku tau ada d mall saja dekat entrance yg ada jual kebab ah and conezz something yg icecream ah~ kan parking sana kali? jauh wah tu dude~ balik-balik saja ku krg naik bus barney haha! awu wah, melarat haha! eatah ada si Hadidung ni =p Tekizut i~ baru ku ingat yg ea test cause ada arah tumblrnya jua something mcm wish me luck kah apa


Baik jua ada ea, so bdgn jua kan~ Aku test pukul 9~ and dtg 8 since ishak said 1hr before, ea 8 dtg, soo 9?? inda~ 10 HAHAH! lagi semangat anak ah =p Oww i read the document yg ishak gave me from the night before, atleast dtg 10 minutes before -_-' deep haha!


Waas confused on what to do with the papers~ so tanya the securities~ ooo, isi the book, kira mcm attendance lah but you're attending instead of dancing, ATTEN+DANCE, get me? :D NVM HAHAHAHA! funself saja ku =8) and anak sekong ani majal kan haji bakarnya ani cause ea cakap atu examiner si diana and ea mau yg atu jua for some reason


Then ada kana panggil my name, liatkan documents, licenses ( ada s lah~ haha! ) then ic.


" Ok! ready sudah untuk d uji ni?? " - Mr Examiner yg pakai shades while earnya plugin headset, sober =p


" inda!!! " so i ran the toilet and muntah :$ then there's this sound on my mind SNAP SNAP!! i was still sitting infront examiner ah HAHA! " ya! saya bersedia!! Brunei yakin!!! " nada plg cmatu =p


" ok if sudah bersedia, sila tandatangan dsini~


That was scary, benarr haha! pasal before ani nada jua cmatu, i mean masa aku ambil license kerita wah~ So used the yellow was " zhkk " bunyi yg rakat-rakat mcm badge ah =p " zuupziipp " helmet~ " ngitngit " spring motor " vrmmmvrrmmvrmmvrmm " engine " tuckk!! " mati engine -_-' HAHAHAH! sepoil!! nada wah, manada mati engine, pro kali ni aku ani ;p


Lalah? bah rehat tah kajap =p Please lah jgn stop, mengalih wah ku ni mengupdate HAHA!

Went to the back, waited for MRE (mr examiner) He used motor mcm polis yg ada lampu biru~ scooter lah. Then aku start jalan dalam litar and he followed me from behind, from behind? lain saja bunyinya HAHA! At the bumpy, fuhh!! i did all 5 ok i think :D


" lagi lambat lagi bisai, walau tah sehari , " HAHAHA! pandai jua becali ea ani ;p


Then after yg 5 atu " jalan mana yg sudah d pelajari? "


" Umm?? smua~ :D "


" Jalan mana kau mau? "


" Jalan balik! =p HAHAHAHA! " nada wah " jalan 3 lah, jalan atu sng :D


So off we went to jalan 3, sng plg banar ganya sober boring hantap haha! pasal highway to salambigar ah then left traffic then traffic salambigar/sg hancing, confuse tia ku haha! Masa abis test, there was this car honking~ It was ishak, baru dtg HHAHA! mantap (Y)


Yeah i passed!! eventhough ea gtau my bumpy and bridge was too fast~ 8s mesti atleast more than 10s, inda apa lah, asal pass ;) 9.30 kali ku abis exam~ So chill-chill kejap with hadi, skalinya org yg test ea was the same yg test aku haah! well ea kerita lah


Suaranya mcm adam levine's =8) knew him from tumblr hadi~


Imma make the license on saturday pasal the person yg kraja sana suggested me to do so since if aku buat awal atu i win't be having my license around with me if aku jalan so mcm susah jua tu if apa-apa and nada siap tarus if aku buat awal atu cause drang balum bagi some document arah that person, majal document ku ani, paperwork tah =p


Went back to school for GP and CHEM, after that menganggur saja~ Luckily terjumpa si Liyana and spent a bit time, jaditah , well the last plg tu huhu ='( Pasal next daynya aku nada skulah HAHA! Pasal ea aku balik basah ='( hujan ah~ nada wah~ aku jua yg mau wah HAHA!


Ok sambung arah next post ku~ panjang dah usulnya :D

No comments: