Tuesday, September 7, 2010

POKE-LEN!!! I MISS YEW!!

Sunday, went to kubur for my dad's side in the morning and mom's in the afternoon. Really tiring yaw, and ramai lagi org so it was kinda scary hehe :D banarr~


So me and abang were having convos about motorcycles and all. Ok it's not HONDA R6, YAMAHA R6 panya~ ok noob ku lakat wah haha! I think imma go for the R-15 saja kali if jadi pasal atu ok jua and aku baru tau rupanya yg aku mau ani typenya under category superbike~ ooow ok and hantap harganya!! baik lagi kerita haha! tunggu tah usaha sendiri =p so for now terima saja tia seadanya, tawar-tawar lah sikit HAHAHA!



The body mcm superbike but the power inda haha! Yg penting gaya jua kan? =p haha!


----------------------------------------------------------------------------------------------




Lastnite aku sober so i went to TFF alone~ paid 2hrs tarus and i played COD, atu gilaaa~ paning eyh. Nada sanggup haha! so i ended up with dota jua kan after 50minutes of COD. Idk mengapa aku get that effect of playing COD cause aku ingat dulu masa last year nda cmatu wah then mengajut tia ='( but then i added another 1 hr since aku keboringan jua lakat. Boring sudah wah drumah so eatah aku jalan-jalan :)



As usual, abang ada dsana lah. Everyday =p hantu tah jua haha! Awu ah i went there jadi messenger jua


" Bangnya babah jangan akhir balik, esuk kraja~ Sama babu sama babah kirimsalam arah mata mu, "


HAHAHA! pasal ea slalu nda cukup tidur atu wah tu =p My time abis around 12++ AM i think so abang offered me ke bandar memenyet~ drang plg saja, aku makan nasi goreng ler ;) Banyak cerita drang~ aku tumpang dangar saja pasang telinga and menumpang ketawa hahaha! kesian bunyinya =D


Oww my abg did mentioned about a brunei guy yg gay went to australia so i searched for the vid



Lawa hantap suaranya!! I'm proud to be a bruneian =8) and touching yaw story hidupnya. Around 2AM barutah balik~ That's all, i might do the same kali tonight since i've got nothing to do :)





No comments: