Wednesday, September 8, 2010

You're always welcome ;)

The


was so


lastnight~ mcm other nights jua wah =p


Sooo!! umm~ went to scout building at gadong lastnight cause them FatLee and the gang sana sudah an hour earlier i think. Well i was kinda busy helping my mom buying a tin of panda chocolate pasal she was baking lagi lastnite and i think this is something new or maybe andangnya sudah every year but aku nada sadar yg ea pakai chocolate panda atu, or maybe andang baru haha! Sana sini nada eatah batah, last-last jalan aman jua. Aman tah banar sana atu HAHA!


As i arrived, i saw kerita si benny so i perked just beside it, hujan~ deep. Now i know the use of sweater, utk hujan panya haha! Nada terasa wah, eatah i was mcm slowly walking in the rain, eyah staie~ mentang ada protection HAHA!


There are 3 buildings ( billings~ HAHAHA! that's how mr gerath pronounced it i think, pasal 'i remembered the 1st time' eyyah! he substitute our class masa form 4 or 5, billings billings~ mcm apaaakaann!! Oww!! buildings~ =D ) 1st was the motor baru, 2nd scout and 3rd traders inn. So went to the 1st building, liat-liat nada jua ada label tempatnya ani -_-


Then i saw 2 indian man ( brother curling wah =p brother mu tu!!! HAAH! ) india india~ ;D Soo~ they were on the phone yg belakat arah bangunan ah, public phone wah!! Drang lagi pakai kain kan, i guess they live around here tu. Inda kan pakai kain tinggal jauh-jauh, sajuk wah tu awang budiman HAHA! nada tekibar bendera tu =D


i was standing near them and waiting for the moment drang liat aku.. waiting.. and waiting.. still waiting.. krrkk. krrkkk..


OI LIAT SINI WAH!! haha nada wah =p


Ooo~ kana liat!




Me : Umm tau dmana tempat main kah?


Huh?? then aku sadar, main??!! krg lain bunyi nya haha! y'know skarang ani tah lagi, org assume that main is another word for having sex unless bgtau it specifically mcm main bola, main badminton~ ok back to the story


Me : main atu wah~ * ok aku kinda forgot namanya masatu haha! so i showed motion saja cara org main pool, mcm talur tah ku tu usulnya HAHAHA! *


Me : aahh~ pool! pool! snooker~ tau kah?


Mr Curling Hengsam : Oww~ billiards kah billiards?


Me : Ahhh!!! Billiards billiards, ea tu ;D


Mr Curling Hengsam : Bangunan sana~ *pointing scout buillings* tingkat 5!


Me : Oww masuk sana kah?


Mr Curling Malu-malu : Punjab! Punjab! Bombay murtabak kosong! Sharukhan SalmanKahn KAJOL!!!


Me : aaah?? apakan!??


Ok that was the other india on the phone HAHA! inda plg ku tau apa ea cakap haha! inda plg cmatu tu, saja kan buat suspense dalam scene ani =8)


Mr Curling Hengsam : Yaa~ masuk sana tingkat 5!


Me : Bah 5 ah, Terima Kasih~ nanti sama-sama liat hello brother =p


Up did i went, badminton??!! Apakan!! dmana kan ni?!! barimalu jua tu kalau kan masuk, others pakai sports attire, aku apa? Tuxedo~ nada sesuai eyh haha! So used the lift ke tingkat 4~ Atu galap!!! Buduuhh!!!! tarus ku tutup laju-laju and pressed 3, sam jua ='( closed the door then 2. 2!! 2!! 2!!!!! nada mau ani wah!! batah wa ku stuck dalam lift ah so pressed 1 instead. Sama saja gelap~ bah adang tah ku tu, turun tah balik ke ground floor.


Baik jua bulan puasa, mun inda abis eyh~ Kana rungkkup kali dah oleh makhluk alam lain, nauzubillah =8) Yeahh!! Paning lah ku, gila kali~ I have this thing kalau arah elevator balik-balik naik turun eatah paning and stress tu haha! The stopping part atu wah bari sasak eatah :D


Last-last i msged fatlee yg aku putus asa and sasat, the moment aku sadar arah next buildings tia sudah, traders inn~ antah!! then ada tia fatlee and wilson came cari aku. Stress wah ku, even kan salam pun nada mau HAHAHA! benar~


Masuk scout building, then panya the other lift, on the right~ ada lagi lift damit~ pakai atu panya. Sorry my curling fwens~ banar panya kamu atu. Then masuk lift -_-' tingkat 2!!






BAH!!!! Sialan kau KALING!!!!!!!!! kana KALINGI tah ku tu!!!!! tingkat 2 kan!!! baie gtaunya tingkat 5!!! kaling kaling kaling!!!!! No hello brother!!! I take back!!! boie ='(





So anyway, dano jon and adinya were there. Played till 11+



and i suck!! HAHA! idk i used to be good at it but that was masa aku primary 3 kali or but pokoknya aku ugama darjah 1-3 lah around cmatu haha! Pasal dulu masa damit me and my cuzzies would walk our way to rumah my nini's adi and main sana since they got the table. Tengahhari jalan then before 3.30 balik krumah pasal kan ugama~ haha cali jua ah :D



Went to TFF and played for an hour with them. Wilson is a noob~ sataress! but ok, we were beaten with dignity honor and antah kau!!! jarih haha! BYE!

No comments: