Wednesday, October 20, 2010

but you never trust this guy

Hallo hallo!! it's 4.58PM and i just got home macam 5 minutes ago? around cmatu lah ;)


Mari bercerita again! Yesterday was chem P3 which aku yg nada terambil ='( inda apa lah =p nada beza jua kali since ramai yg cakap payah haha! So yg nada exam chem, nada plg smua~ gila tu mun smua haha! Me Ayyub Joules Jon and Muaz went to gadong masa tengahhari pasal pikir buka tah ni London Kebab sana ah, panya inda ='( Si jon kan menebus promisenya yg ea kan lanja LK and ABC ah but nada menjadi instead ganti saja with McD ;D



Uhhuh! Cheeyh! Triple Cheeseburger gantinya hewhewhew =8) kapih lah si jon =p


waahh! macam kan membali jua lagi ah ='( nafsu! tahan-tahan =D


Met muaz there, bukan muaz yg sama kami atu eyh, atu andang jua jumpa tu mun ea ndang ikut haha! ok apakan~ this the junior muaz yg pindah ke ms :D


After that kami ke skulah saja balik since nada tau lagi kan kmana and malas lah hehe~


Played bball


Itu malam me and ayyub planned nak sleepover kat bonethugzz so we tried to contact joules and jon whether drang on kah inda with the plan. Both on! but ada condition, si jon after 9 saja dapat. So yeah menunggu lah till 9


Few minutes before 9, abg baru balik =O ooo deep! apanah~ ea kan pakai the car and suruh aku use motor instead ='( gila tu, aku jua kali ah yg mengambil drang ='( eatah stress kajap ni, y'know the feeling kalau last minute plan kana kingsil. Deep bah tu! so i was just standing arah the kitchen and giving looks to my abg and last-last ea gtau tia ea pakai motor saja. Hip hip! Hooray!!! Hip hip!! Hoooray!!! :D


Tarus packed my stuffs and gtau my parents, last minute plg~ eyyah! haha! skilling wah tu =p mcm since aku packing dah, inda kan kan drang cancel kali kan kan kan ;D Andang jua slalu method cmani wah =8) but ani lain sikit. Si joules gtau ea bawa selimut kan so aku bawa lah jua along with bantals. That made an advantage pasal baik tarus mood ibunda pasal kecalian liat bawa bantal haha! Macam as if sana nada cukup, inda plg pasal drang ani lagi anu tamak-tamak belaka ;p


My mom also offered me to bawa 1 pack of sausage! WTH??!!! HAHAHAHA! gila wah tu, nda ku mau =p maybe baginya since barang tidur sudah nada cukup, confirm makanan pun inda tu haha! Yeah~ nada ku membawa =p


Kidnapped joules then nunu and si jon ani cancel tia jua -_-' atu baru menyusahkan namanya cause kami plan jalan akhir pasal ea wah yg pukul 9 ah -_-' At aiman's nothing much yg kami buat, stress kan connection ganya haha! had a very weird dream =p nanti tah aku cerita HAHA! next post maybe ;p


Woke up at 7, breakfast~ i told fatlee masa 8.14 kali yg kami otw haha but 9+ barutah kan jalan wawawa! atu baru yg otw wawawa! Played futsal, was fun and tiring also. 12 ambil wardeena. By 2 balik smula to school but nada jua main since ramai ilang ntah kmana -_-' main monopoly deal tah ganya. Siuk today pasal aku mng 2 kali hewhew! payah wah the game eatah aku bangga-bangga kan sini atu ;p 4.30 balik~ sober hari ani haha!


I'm craving again for something yg aku nada tau apa =O ke jolibee ku krg eyh kalau dapat. Imma order this kalau jadi



Ah jon ah~ kau ni punya pasal =p

No comments: