Wednesday, October 13, 2010

that was straight

Funny shit!! although nada ku brapa paham haha! =p




Mom : Eyh!! Bila kau bgunting ani?


Me : Ahh~ Di malam jua dah


Mom : Bida jua!! HAHAHA!


Ok~ WHATEVS, eyah sasak haha!


Me : Na~ ok kah rambut ku?


Deena : Awu~ ok jua :D


Me : Inda buruk??


Deena : Inda~


Me : Saiz??


Deena : Mmm~ saiz jua :D


10 minutes later was walking past by the tv andddd


Mom : rambut mu ah~ biidaaa!!


Ok! 2 times in a day, sadang tah tu haha! idk lah~ different people different views, let's hope for the best~ or worst ='( tak apa tak apa~ :D HUHUHU! =p


Revised maths through the net, waahh! so fun lah~ Thanks to aiman pasal mcm inda mengantuk olehnya, ganya i'm having difficulty remembering some of it. Mudahan saja nada lupa. Hopefully nada tetidur, it's 2.48 in da dawn dah~ malas lah i nak pegi tidur~ but krg buntu utak masa GP haha! ok lah pukul 4 lah ku tidur~ or 5 or ntah huehue! BYE!



DON'T THINK TOO HARD PEOPLE! BECAUSE THE LAST PERSON I KNEW . . .




. . . TURNED INTO A STONE WAWAWAWA!




But!!!! if you can roll from that~ you'll get a . . .

ROLLING STONES BAYBEH!!! ;p shit!! cali jua aku ani ah =8) LOL!



idk their songs actually~ saja hueheu! =p

No comments: