Friday, October 22, 2010

this ain't everyday, get me? ;)


Greetings!


Just got home from bandar.


Had a really weird dream today =O benar! sungguh menakutkan lah, sembahyang tarus eyh olehnya haha! Ok not funny =p I dreamt about the Kaaba ah~


Inda plg ku tau apa ertinya this dream, mcm what's the msg? Hmm~ maybe suruh aku naik haji kali? hehe =p and what a coincidence that today's khutbah was about haji~ or maybe that was the msg yg today's khutbah gonna be about haji which was~. Ok apakan!


ok dalam the dream ada me nini laki and siapa kah lagi which aku lupa dah but a cousin of mine plg. Mcm the kaaba tarus-tarus ada dapan kami and idk siapa, either aku or cousin ku yg menyakai ani or maybe kami dua-dua haha! mcm ntah apa kami buat skalinya ada mcm terbuka lah pintu! =O the kain atu plg terbuka mcm pintu and masa buka atu it shows part of the wall, mcm below pic


begini~ but then the walls were a bit different mcm ada dots which represents something yg ada kana explain dalam ah. Then ada this part mcm cara memigang and kalau imam ea tau tu cmana memigang and all. Lupa ku pokoknya cmatu lah. Inda weird kah tu? :D



Soo okay enough about the dream!


Yesterday i went to school, but before that had to send mom kerja dulu cause dad was kinda pening-pening lalat! haha nadawah! pening benaran wah ;) Dtg school was so hungry, pikir si bur membaca tah ni my msg about nasinya yg aku mau ah, panya inda huhu! arah fb plg tu wawa since aku nada credit lagi haha! krgtah aku cuba lagi, hopefully berjaya ;D Nyaman toh dia punya nasi~ mcm makan nasi atu saja cukup wah, inda payah lain. No ayam and sambal HAHAHAH! sadang~ nada wah ;D The ayam and sambal lah yg buat nyaman =8)

yeahh, nada kan the nasi huhuks ='( Oww there was this mitshubishi lancer i think



kan sama lah cmani ganya warna brown, i think~ or maybe aku yg salah kerita hahaha! aku ani nada jua tau-menau banar pasal kerita ani haha!


So awal-awal i was tailing her, yeah a she~ laju wah, dari kumbang pasang dah till roundabout smb barutah aku dapat cut her. Then masuk ms skalinya ikut tia jua. The gate arah parking besar tutup so paksa pusing arah small triangle, ea ni ikut tia jua pusign sana eatah cali haha! Masuk dari main gate and parking near gym. Ea pun! Sama jua! but aku nda tau siapa ea ani pasal batah ea kan kluar kereta ah, inda kan kan ku aga kali~ ada mcm freak krg usul ku, creepy haha! Pokoknya aku curious lah kan mau tau siapa dia itu, inda kan cikgu~ akhir jua ea kan dtg and lagi pun impossible jua cigu wah since she intended to park arah big parking ah, but there's a big probability that aku salah kerita jua dari awal HAHAHAHAHA!


aanyway~ melarat kan aha! dmana tadi ah? lapar? oww yeahm aku lapar masatu and them faizan muiz kan jalan beli makanan, but then drang menaruh dendam arah ku since awal-awal aku nada mau pinjamkan the car for them. Drang main-main plg saja tu =p so masa drang tanya apa yg org bekirim drang rejected mine and aku kata-kata like VraVishLy lah =D then merajuk ku melayan ego~ drang pujuk-pujuk pun masih jua ku jaling-jaling, weseh haha!


sanang-sanang =p


Last-last ada si ayyub! fuhh nasib and ea balum makan jua so aku bawa ea ke gerai lah along with wilson and chub. Played dota around 2 for 2 games saja. By 4 balik to school main bball since liyana balik dah. Aku plg yg suruh tu haha! Pasal takut ku krg mcm last time lagi hehe :D


Kena halau-ed dari bball pasal ada exam still going on. Ke canteen rehat while some yg babal masih main lagi after that HAHAHA! Wee Hean planned main dota that night so we called almost everybody yg pandai main. Si wilson plg tu yg jarih pasal pakai phonenya haha! Yup malam at 9 main kat RF serusop. Abg pakai kereta so aku Jason Derulo - Ridin' Solo HAHAHA! cali aku ani eyh =8) Yg ada were Mizan Jon Me Hean Benny Nunu Amin and Zaim. Played till 12AM then went our separate ways :)





As for today, i went to bandar's dewan bahasa. Last minute plan plg since kena invite oleh Liyana =p sama si Leeza also, plannya plg. Ea mencari jodoh dsana haha! I read this book sana, namanya 'SPIN' and it's about the universe, the solar system lah. Interesting lah pokoknya =D Went to yayasan and kena lanja si umar? si umay? siumay? jap ah~




aaah ya odah ni ;D Thank YOU!! AHHA!


By 4 balik and here i am~ it's 11.26PM dah =O dari 5PM?? so it took me about 6hrs to make this post haha! BYE!

No comments: