Sunday, November 7, 2010

another negRotiator =D


Ahhhh~ so the solution? okay i used the motor ke gdg to change it with abg since ea arah tff, katanya arah kawannya -_-' atu banar~ kawan tu eyh :p and rupanya ea nada balik-balik dari lastnight~ tidur sana -.- before ksana i had to go to kiulap's SKH pasal abg minta beli kan naso katok. Kaka is it or Mama? lupa ku eyh~ ramai ah so eatah amsarra saja ku and ada maci from canteen, hwaahh~ HAHA! :D inda, happy saja liat ea, y'know y'know, mcm ada bond wah tu ;)


Huuweetttt!! *bunyi brake*


Hwaahhh~ =p for the 1st time ever aku bawa motor as fast as 110km/h =O gilerrss~ inda plg ku brani tu banarnya but terpaksa cause aku akhir sudah ah -_-'. Sent the nasi katok and abg suruh ke taib lagi utk ambilkan moneynya huhu! jalan to mall and atm taib kana usai, ada org G4S doing their work mengambil apa kah tu~ pokoknya ada lah tu, malas lah i nak explain ;)



So i called abg and katanya nada payah, lain kali tah saja so aku jalan lah tarus bawa walletnya wawawa! malas ku kan aga and balik kan. Masa near jubilee hotel, ada kucing mati on he road, tangah-tangah ='( and masa naik bukit~ there was this 2 big trucks, bawa tanah kali and their simpang was ngam-ngam on the bukit atu so y'know~ truck kali ah, lambat wah tu naik bukit.


click saja baru basar tu :p purple is me, blue grey and orange org lain yg sama directionnya kan naik. Two reds atu trucks. Naik ada 2 lanes and turun 1. So eatah gila ni!! boleh terkorban nyawa wah!! the truck yg blakang kan kesiring then the blue car mengajut masuk tangah-tangah drang and yg grey tarus memacut naik and yg plg gila orange car lah!! ea lalu other lane -_-' awu baik jua nada car yg turun, mun ada parai!!! aku siuk eyh pasal get to see accident live haha! and eatah biasaler aku penakut huahau! so aku plahan saja blakang truck, laju lagi kura-kura =D ok itu aja~ saja kan buat drama hahah! and after that ada lagi, bukit dekat skulah subok -_-' antah!!! mcm nada wah drang ani memotong-motong!!



Sampai at aiman, an hour after aku msg smua org to get ready hahaha! ambil joules, then ayyub and jon arah nunu's. Ke library lambak, ambil brg drang. Ke taib serusop pasal abg msged lagi. Sent his money. Saw shrek arah tff along with beloved bradanya, ashif ;p then we went to gdg properties!! =8) fuhh~ after 2 hrs dari actual time baru tah :)


Yepp!! as in the picture, eatah yg kami ordered tu =p HAHAHAHA! nada wah~ si jon yg lanja~ i think about $20 worth of dim sum, but within 5 minutes langis hahaha!!



Me : man inda kau kesadakan kah? *gusuk-gusuk leher*


Aiman : inda~


Me : Man!!! "sadakan!!"


Aiman : Eyh awu ah! sadakan eyh!


So si jon lanja teh-c for all :p hwaahh!! while waiting for our teh-c...


Me : nada kanyang eyh, kalau tadi kau lanja kami lain bisai wah, knyang jua! $3 $3 $3 $3 $3 nah bisai eyh, lagi murah~



Nada besyukur aku atu ah hahah!


Si jon dalam diam-diam, kemudian~


Jon : bah lakastah!


Woot woot!!! greenlight so memilih tah kami hahaha! each one ada limit of $5 =8) waaaww!!! Kenyang-kenyang, alhamdulillah! TQ TQ HAHAHA!


from top left to right ; Jon's black pepper beef kah? Ayyub's cornbeef, Aiman's Yakiniku Beef, Mine FR chicken w/curry fried rice and joules's mee? :p





20+10+25= $55 wah expenditurenya total wawawa! kapih-kapih ;p



Then we went to icc for the tech expo.


dalam shuttle bus! we were at the back~ ngam-ngam for 5 :D Eyh jon! baik sadang mulut ah haha!


Star wars! majal jon pose mu ah ;p


Kaling kali anak sekong ani, nada mau-mau hahaha!


tekajut si joules si jon d atas ah HAHAHAHA! ok tau jua kamu wah be-edit wawawawa! kesin jua kan camera man nada masuk eatah masuk kan tia in every photo :D sorry! this is the best pose i can find jon HAHAHA!



By 5.30 kami choa lan chao! Sent jon, ayyub, joules and finally aiman! after that aku tarus ke gdg balik to exchange lagi with abg, so and again vroom vroom 110km/h with the motor! by 7 i got home :)


Played 1 game saja and atu pun nada sampai half an hour. Then revised till 9! 9 ibunda minta dangani arah aku and nadiah. Ambil ayahnda d tutong~ Aku and nadiah plg duduk dapan and mom belakang :D and i zoomed the car upto 110km/h also haha!



Ibunda : laju eyh kau mendrive ani!


But i just ignored her~ ladidadida. Sampai tutong jua. Ok BKN baru ani before rumah nani but after danial potengzz. Ooo~ and masa masuk dalam was kinda scary, gelap like VraviSHLy!! the only thing yg nampak was the road, duhh~ and the white line haha! pakai highlight sudah tu ah :p It felt mcm jerudong's caterpillar jalannya atu since kinda damit and ntah~ payah kan explain haha! but skali dtg arah juvenile centre atu, tarang hantapp!!! and cool cause mcm ganas haha! There's no way selamat if org lari, jauh wah tu jalan ke dalam and gelap. Lintasi kubur lagi O.o can't imagine that dad would have to go through there everyday, but depends plg pasal kdg-kdg pagi and kdg-kdg malam :D



When dad came out of the tall double steel cage wall with barbed wires on top, eyah specific haha! aku belum kluar from the driver sit cause ragu-ragu~ skalinya duduk blakng jua =D so yeah aku tah tu yg drive, and again~ sama jua speed ku, but dad didn't complaint. That's a good sign :)


By 11.30 balik! Enjoy!!



No comments: