Thursday, November 25, 2010

I am officially broke! ='(

Haloo! hmm been playing futsal saja lately. Yesterday d skulah, drama inda kurang tu. Mesti ada haha!


Malam joules came kerumah and around 10 ayen datang, picked us up~ si aiman ada dah and we pergi ambil ayyub. Then gdg we makan at london kebab! Tq yen wawawa!


Balik hantar ayyub cause minyak si ayen parai sudah haha! kan~ Ayen finally confessed that he's into guys now HAHAHA! =p


Owh ya! baru ku ingat! paginya busy membalikkan buku. Chem was the 1st thing yg aku balik kan and woow! ada this purple tabal book, nada ku sadar aku ada atu slama ani haha! complete! Then masa balik kan maths


Me : Sir i wanna return these


Mr.Soh : Sorry close already


Giilaaa~ so went to mr.chok? lupa ku namanya haha! and ea suruh return saja arah subject teachers! ANTAH!!! so putus asa tah ku tu, ke physics saja ku :D Rupanya ada akrill book lagi for physics yg aku lupa -_-'. Me and aiman then jalan-jalan menguruskan green clearance form. Arah welfare atu lah stress, mesti blurus ini itu haha!


The library, deep! i gave in my library card yg aku simpan dari form 1 huhu! baik plg aku bayar $5 saja tu ='( Deep deep!! antah eyh!! stress lah olehnya -_-'


Then kena bagi kain for graduation, pikir baju tah sudah ni huhu~ So today, tadi, aku balikkan all the books. Luckily terjumpa stats ah, pikir ilang~ Stress si hariisah kali pasal ea 1 book saja and aku ada 5, and aku potong quenya hahah! sawwiee wawa!


Then played some big 2s, then arah liyana, she brought jengan? lupa ku haha! pokoknya macam uno stacko lah jenisnya, so buat itu ini~ sadly by 2.30 i had to leave her~ Goodbye my lover! goodbye my friend =p hahahha! Masa arah car there was a msg from someone yg ea minta ambil. Ok rupanya si picik~ yep i agreed utk ambil ea d sg.buloh but ada plg mcm kan putus asa masa otw atu haha! mcm kan berpusing balik wawawa! but inda jadi pasal aku baik 0=)


Played futsal! Lalah! now balik, with joules currently so that's all! BYE! Come-come! we partay partay!!! LAN wawawa!

No comments: