Monday, November 8, 2010

i don't need no parachute, baby if i got you

Wazzaappp!!!!


Yeah~ mcm tadi pagi ni! Mom paksa balik-balik ke living room bangun kan aku~ dari 6.30 till 7.00 haha! babal much eyy aku ah =8) mengantuk huhu! 3 jam ganya ='(



Eatah mengantuk ni masa physics ah haha! and stats?! antah!!! pandai-pandai buat formula sendiri aku ah HAHAHHA! antam lah labu!!


As i walked dgn kesedihan keluar audi, canteen mencerahi hari ku~ Oww liyana! pucat sungguh muka awak =p HAHAHAHA! sepoil wawa!


Went to rf, hadi noob veno ='( hampa ku~ but inda apa lah~ duit anu kena lanja jua wah haha! 1hr! Balik hujan O.o but nada brapa lebat lah :D Spent some time with the gf main game paling membuyuk d dunia HAHA! and balik i was soaking wet! pasal hujan makin lebat yaw!


Wardeena is being nice tonight~ kluar masuk ea ani and ea masuk bagi aku minuman and foods saja hehe! so happy lah gue ;)

No comments: