Monday, November 8, 2010

putty kat

While i was doing my work tengah-tengah malam buta~ ada bunyi kereta! and there was a knock arah tabuk ah


" Duk duk duk!! "


hmm~ abg kali?


" dak dak dak!! "


sorry wang nada duck sini!!


" dak dak dak!! "


Cilaka kali eyh! Radak!! tia!!!


" dak dak dak!! "


Nada deyh~ nada ku buat apa-apa or cakap apa-apa, ku biarkan saja :D Pasal i know dad ada arah tv room so ea yg buka pintu tu eyh.



" duk duk duk "


skalinya my dad open the door! ada this big guy O.o mcm UMAGA!

Inda plg bepaint-paint muanya cause ea bukan windows~ windows ganya ada paint hauhauhauahu! pokoknya rambutnya panjang, besar mcm d atas and tinggi. Then ada gengnya lagi, org biasa tu~ 4 smuanya drang, ada yg pakai cap and bnyak mobile arah tangannya. Drang tanya address and pkir our house yg drang cari ani. Mcm majal lah~ bukan plg majal, kasar jua tu ah~ mcm nada percaya saja and drang making sure jua wah pasal tha address yg kana bagi kan sama mcm address kami so eatah bapa ku tunjukkan lah the real direction~ kalau lurus jua ahhaha! cause my dad nada jua brapa pasti


Then dad suruh aku ambil kan shotgun! we cool like that! but nada ah so aku ambil kan slippers saja haha! and skalinya ada.....


yeah! krita police!! and dalamnya mcm ada 5 org kali! boleh d kata kan sardine lah! HAHAHA! sokay~ sabar saja, been there :p eatah idk apa ada! Kata bapa ku drang yg awal atu org-org CID, Clinical Infectious Diseases~ kesian =p wawawa! nada wah! ampun-ampun haha! Criminal Investigation Department! Cool! Siuk wah tu cause aku mau tau apa ada but at the same time bari takut jua cause mcm what if nada tau menau rupanya aku yg kana cari ani~ well angan-angan ku malam atu plg tu haha! manatau drang perlu aku minta tolong kan stalking wawawawawa! the fuck?! payah kali tu ah huahaua!



slept at 4!

No comments: