Tuesday, November 16, 2010

she ain't for me, cause you're the one i need :)

... two lah ;D and three four five six seven eight nine ten eleven twelve thirteen fourteen fifteen sixteen seventeen eighteen nineteen twenty twenty-one twenty-two twenty-three twenty-four lop lop lop :p

adeh! nike kasutnya, sepoil haha!





It's 3.49 AM, i woke up few minutes ago. Fell asleep while waiting for tune-up scanning and fixing my LT. There was something wrong with my anti-virus so eatah usai ini itu. Gilehh~ bnyak kali wah ku restart. Nada pedah-pedah tetidur plg olehnya. Nahh~ ani pun baru siap bedownload yg baru, baik jua subuh~ so laju sikit :) bnyak plg tu =p Tsktsk~ batah jua brunei kan upgrade the speed ani, bila kan? sudah kah?


Yep! i'm already at the exit :) Yesterday was my last. Back to square 1 masa pagi, ikut babah skulah haha! I slept plg the whole way, classic eyh. Slalu buat cmatu masa primary school saja dulu :) It was 7.30 sudah so hantar wardeena dulu ke mabohai then nadiah to stpri then mom at kiulap. By the time i arrived at school, it was 8 sudah.


Had physics paper 1 and paper 5. After paper 5, antah! sakit otak ku ah. Ntah mengapa. Mcm all of a sudden dtg mengajut, stress lah ptg ah. Except for part sama liyana =p Si raihan tah lagi sama si rahimah, ntah hahaha! well adil lah, aku stress drang stress jua wawawa! and TQ for teh-c spesial. Si rahimah saja lagi ni yg belum. Hye Rahimah ;D paham-paham ler haha! =p


Played bball after liyana balik. Skajap plg saja, like half an hour? :p balik ayen hantar ;)


I got both milo bar and heaven and earth passion fruit with me, but why am i still unhappy? hmm~ mcm there's something yg mengacau mind ku but nada ku tau apa. I should be happy jua! inda kah? pasal abis jua dah exam. Inda kan stress pasal paper atu kali? pasal bnyak jua lagi yg payah compared to that and what for aku kan stress jua pasal i know i'll have the worst result i'll ever achieve in my life! HAHAHAHA! so i better be prepared with it hewhew~ ooorr maybe! i just miss liyana so much ;)


Any regrets? yeah ada plg, but biar tia. Yg sudah berlalu ;) Jiwang jua aku ani ah haha!


Aaanywayy! i watched this movie, aku curi dari pendrive si syidah plg huahuahau! sorry ler, ada free movie~ syg jua kan =p but atleast aku bagi the movie yg kau mau in return ;p


but antah!!! makin stress ada ku plg!!!


Gila wah movie nya ah!!! mcm game ani wah -_-' inda masuk akal! mcm serious lagi tu drang buat cmatu the whole movie, antah!!!!



ada lagi tu the scene mengajut berubah, especially awal-awal lah


but of all stresses, i like the love story saja. Mcm how the guy fought for it, curang plg haha! cilaka =p



Ok i think i now know apa yg mengacau mind ku ani. Something yg aku pikir masa paper 5 i think. Yeah, confirm tu kali haha! Masih jua ada kan kali ah =p


hmm~ so! during my sleep aku sadar wardeena aga aku and bagi something. Ea bagi aku transmitter ku yg hilang! and ea ada cakap something yg aku lupa ah~ and rupanya mimpi -_-' Bangun, ooo! ada banar haha! Dream does come true ey? hoho! only mine kali :p krgtah aku tanya dmana ea jumpa


Sooo! since exam is over. Imma start over working out, as in jogging =p Pasal i did planned a challenge for myself before, that after exams i must get fit back and on the 1st december imma do a long distance jog. Kalau boleh non-stop lah. Siapa yg interested you are welcomed to join but bahaya plg pasal mcm manatau aku siuk sendiri haha! The route, si jon plg ganya pernah cuba haha! atu pun ntah!! brapa lama jon kau bjalan ah? =p so some of you people would paham which route i'm talking about hahaha!

but!! on the other hand, mcm there's a possibility nada menjadi plan ku ani pasal huhu! transport might be a problem. I need 2 transports, 1 utk aku ke a friend and 1 lagi a friend yg mau hantar aku. It will be either ptg or awal pagi which is subuh. Kul 5 plg in my mind hehe :D Siapa sanggup ah? wawawa! Mom told me tadi tucson maybe nada jadi raya haji ani pasal barutah kan masuk oven huhu! salah info org sana atu eatah drang chill-aka saja wawawa! nada wah! sawwy hehe O=)


Eversince the maid balik, aku baru sadar that nini bini bangun subuh saja around 3 and she would be cooking for breakfast. Atu awal =p


Ok i'm still awake right now! haha! and to liyana, i'm sorry that i woke you up hehe :)


Usaha 2 jam haha!

No comments: