Friday, November 12, 2010

what to do?

Owhh~ sanggalnya punggung i~ =D Been sitting in the car for about 3 hours kali. Kraja ku jadi driver, menunggu dalam kerita while waiting for my mom and the sisters shopping. Nada plg ku terasa awal-awal masa d bandar atu sejam dah panya cause it was raining and aku sibuk menghayati each song yg aku dgr. Mencari feel~ weseh! haha!






Bought KitKat Blizzard and Pecan Cluster, makan masa otw to salambigar. Eatah masa d highway! gilers! malam lagi kan and kami arah highway hampir buruh ah just before the kemeterian kewangan, kan naik bukit lah tu and i was on the fast lane and ada this mercedes jua laju ddpan. The light was green and both kami mcm 200 metres away from the traffic kali. Mcm tinggal 50 metres lagi msih jua laju the mercedes ani~ Opposite lane and org from side highway pun nda so i guess ea kan tarus kan kali. All of a sudden ea branti mengajut si buduh ah!!!! pasal the light red plg, before atu~ y'know orange but masatu ea blaju lakat so mcm maybe kan tarus kan kali wah ea ani since nada kerita lain lagi. Tau-tau beranti! sialan!!


Mom : Eyh krita ah!!!


I tried braking but mcm nada brapa effective pasal the road was slippery jua wah! mcm kan dekat the mercedes tarus ku ubah to the slow lane (left) and zoom tarus the red light! Luckily nda kerita dmana-mana. Stupid mercedes driver!! kerita saja mahal!! Undang-undang murah -_-' Or maybe ea bankrupt dah and caranya dapat kan duit is by letting people laggar d blakangnya~ -_-' Baik jua aku handal huehuehue =8) Kalau inda abis eyh!! I did imagined plg cmana aku mau effectnya during accident, y'know~ mcm atleast accident and masa accident atu aku mcm ntah! inda ku tau cmana kan describe pokoknya dramatic and cool at the same time lah. Then hospital blablabla! ok adang haha!


Went to salambigar's orbit, dropped mom and wardeena while me and nadiah ke gas station. Then balik! Here i am~ thinking about what could have happened~ bye! .A time ;)

No comments: