Wednesday, November 3, 2010

you looked lovely



Lastnight i fell asleep masa kan belajar stats! O.o woken up by mom utk ambil abg d tff gadong and it was 12 sudah -_-' so got there in 15 minutes kali, paning lagi tu cause baru bangun tidur. I messaged him yg aku d bawah but then ea suruh aku naik, aku pakai dah tu ah alasan yg aku exam esuk, naaadeeehhh~ sama jua lakat. So naik lah ku.


Membangas ='( from 12 till 3am wah aku duduk saja ah meliat ea main -_-' otw balik aku tidur pasal malas ku sudah kan drive paning-paning cmatu. Slept at 4 kali, or was it 5? pasal nada dapat tidur huhu!


need to have an alarm clock cmani, barutah bangun kali. I know dano has one, you lucky bastard! unlucky plg pasal masani kau pakai tongkat wawawa! =p



By the time aku bangun it was 8AM sudah =O hooshiizzz!! exam starts at 9~ eatah begagas ni. Pikir smua masuk dah rupanya ramai lakat d canteen, fuhh~


Exam? ntah!! both papers nada wah index card ku ah, so bebas lah duduk dmana saja. After exam went to gerai ikut lutfi, but kami stay dalam car saja while nunu and joules makan. Waited till org yg 3 papers siap then went for rf. By 4.30 jalan balik ikut hadi, sent muaz and kami kena dropped off at the parking lot. Played bball till azan maghrib then balik. Itu aja! Booring haha!


i haven't pay the graduation fee, esuk tah kali kalau ku awal bangun. Pasal aku slalu ter-akhir bangun ah eatah nada sampat remind me mami :D


8, 10 ,12 and 15~ then abis exam. Inda jua kerasahan ah, kalee~ BYE!


No comments: