Monday, December 27, 2010

As of for today, i woke up kinda late, around 11/12?? and yay! confirm jalan with liyana, awal plg ku dgr dah bunyi msg but aku nada tergarak pasal too tired and malas :D


Straight away called mom, well kapih wah ku haha! Mandi makan and abg lala came over, mengambil kesempatan ler ;D everytime ea dtg plg aku cuba minta lanja haha but usually fail. Luckily today berjaya woot woot! Jalan to kiulap to meet mom. Msged but nada credit, deep! so paksa jalan bali. Gila! baik jua abg lala lanja, kalau inda wah~ inda tah ku tau tu pakai apa membali haha! Malam hari kan menunggu ibunda saya.


Msged her again. now kali ani barutah tersent (detail abis jua aku ani ah haha!) Went gdg, i thought akhir dah aku ani rupanya liyana baru kan jalan~ fuhh nasib :)


She came with 3 of her cousins which mcm kembar usul drg, payah kan differentiate lah bagi ku. Dari blakang sng sikit pasal nampak height drang :D We watched Gulliver's Travel



i just found out that this movie is based on ummmm ntah buku kali?? ntah apa kah, malas ku check :D pokoknya before movie ani ada lah sudah kana create the story


mom came after the movie, she wanna change stuffs arah kadai sana so aku menunggu kerita for her. Then she went home so aku pun balik lah to liyana


Duduk-duduk pizza hut, got home and LAN 3v3

No comments: