Tuesday, December 21, 2010

I miss you girl!

Helo-helo-helooo!


The hotel's connection is finally working after 2 days~ deep deep! ok lemme update things~


Saturday, went to icc for monopolist's concert, drang guest performer plg for the kidney's farm. Gila rupanya org ms yg 2nd vocalistnya~


Went to keeboys after the concert and then to hazwan's house kan tidur. Masa arah keboys mengantuk tu ah tapi sudah drumah atu inda tia~ deep deep! i slept for half an hour kali saja or an hour then bangun it was 4/5 AM sudah, Breakfast!

12 of us, dano cameraman :D


5.30AM kali jalan tia kami ke kuala lurah. There were 3 cars, amin's rexton drove by hazwan, me tucson, and shrek's suzuki. Atu pun beque tia sudah -_-' 6AM barutah start begarak and by 7.00 kali or was it 7.30 barutah abis immigration. By 8.30 we were at limbang. Pit stop kajap for 20 minutes maybe then jalan. Sasat lagi tu skajap ah haha!


Arah shrek 2 saja, him with dano. Arah ku 3, me muaz and jon and the rest sardine arah amin. Antah inda ku tau ngapa~ Eatah sober ni pasal passengers ku ani tidur ganya tau drang -_-' masa subuh bukan main cakap drang kan inda tidur lah konon~


Gilaaa! jauh wah kk ah ;( batah! pasal kami banyak singgah ah~ especially d temburong~ Awu ah~ masa kan ke ferry, there we met hazwani, ea sama familynya~ Temburong road near labu confirm siuk, pasal smooth wah jalannya. Then kami singgah makan dekat nini si amin, smua makan mee tiaw~ lalah wah! pasal aku nada mau stop banarnya, i mean tarus saja, ani drang bawa lagi makan, ntah!! kusut pasal nada cukup tidur eatah haha!


Ok! imma jalan dulu round-round, nanti g ku sambung or krg ;D BYE



No comments: