Wednesday, August 3, 2011

token of appreciation

went jalan with joules mizan and ayyub ke rf before sungkai to play dota pasal si joules nada laptopnya~ kesian haha! and balik ngam-ngam baduk :D


After sungkai i asked mom about the phone pasal ea cakap today ada tu and skalinya ea cakap nada huhu ;( hampa ku eyh! so yeah maybe esuk tah kali tu. Tanya them nadiah drang kemana akhir balik atu and drang cakap ke hospital saja pasal ibunda ambil darah. Ok~


Awu ah masa sungkai abg ada cakap pasal ea kan bali kan aku new phone, whoa! easy there and aku gtau lah yg babu ada sudah kan bali kan :D


after all siap apa~ ada tia kena panggil oleh my dad! and WOHOOOO!!!!!!!!!!


SAMSUNG GALAXY S2! in mah possession! huahuahua! :D


Happy ku eyh and sakai =8) Planning dah drang rupanya kan tipu aku ah! menyakai tah ku ni for days! hewhew! Noob plg lakat =8) no wonder abg cakap kan bali kan hp~ hinting panya tu! haha! and serious kah ambil darah my mom ani? dapat kan tu kalau puasa? hmm~ ntah eyh! ok that's all! 8hrs to go! BYE!

No comments: